DAGENS TIPS: BÄSTA BASLINNENA FRÅN TOPSHOP

Ni hittar alla färger här/You'll find all the colors here.

Idag tänkte jag tipsa er om mina favoritbaslinnen från TopShop! Jag har det i vitt, svart och ljusrosa och det är verkligen de bästa linnena jag provat. De sitter åt precis lagom och har dubbla lager så att dom inte blir genomskinliga. Det är inte många outfits då jag inte bär något av dessa! Tips tips!

Today I'm going to tell you about my favorite basic camis from TopShop! I have it in white, black and light pink and they really are the best cami's that I've had. They are the perfect model and have double layers so they are not see-through at all. I don't wear many outfits without one of these! Today's tip!

Gillar

Kommentarer

Olina
Olina,
Tack för svar! Har du tips på några svarta shorts, i lite finare stil? Som de du har på bild 5 & 6 ( http://fannystaaf.metromode.se/2016/03/01/do-you-have-a-favorite-from-january-february/ ) Hittar inte alls några som är likvärdiga dina 😉 Älskar verkligen outifiten på bild 6, otroligt stilren men underbart fin!
Fanny Staaf
Fanny Staaf,
Åhh jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa men det tog typ 3 år av letande innan jag hittade dessa!! Haha. Jag letar fortfarande själv då jag hade behövt ett par till med tanke på hur mycket jag använder dem men har inte hittat några än.. Vi får hålla utkik tillsammans!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229