DAISIES

Hur fullkomligt bedårande är inte den här shortsdressen som jag precis fick hem? Som ni säkert vet så jag är ju en sucker för shortsdressar men denna var ju det sötaste jag har sett. Så nöjd! Jag tror att jag ska spara den och premiäranvända den i Italien. Ni hittar den HÄR.

Isn't this playsuit I just got home just utterly adorable? As you probably know, I truly am a sucker for playsuits but this is just the cutest thing I have ever seen. I'm so happy with it! I think I'll save it and use it for the first time in Italy. You can find it HERE.

Gillar

Kommentarer

Emmy,
Så himla fräsh och fin! 😊
emmyis.blogg.se
lyn,
so cute! nice mirror too 😉 http://www.blondebutterflies.blogspot.be/
www.blondebutterflies.blogspot.be/
Sara,
Hur är den i storleken? Jag är alltid så osäker på sånt när jag ska beställa, så därför gör jag det i princip aldrig.. Men den här var ju så fin! Skulle gärna vilja veta 😊 Vet inte hur lång du är, men jag är 176 och många klänningar och så är för korta, lär ju vara samma med shortsdressar. Tack på förhand! :)
Www.sarakarinemilia.wordpress.com
Jojo,
Fanny
,
Hejsan! Jag är precis lika lång som dig och har dessutom väldigt lång överkropp så jag tog faktiskt storlek 40 i denna för att den inte skulle bli så kort så att jag hade behövt gå böjd (inte så snyggt, haha). Den är lite större i midjan men perfekt i längden och superfin. Men om du vill att den ska sitta tight så är det nog ganska svårt att få till det med storleken.. Annars brukar jag säga att man hellre ska gå upp än ner en storlek hos AX Paris. Jag har ibland 36 och ibland 38 så då tar jag 38 hos dem! Kram!
Minna
,
Åhh sötare än sötast