DAY 1 IN SALZBURG

Den här utsikten vaknade jag till på morgonen! Jag är verkligen faschinerad av berg alltså, de är så himla pampiga och vackra. Jag gjorde mig i ordning och sedan blev det en lång hotellfrukost

Efter frukosten tog vi oss in till gamla stan där vi skulle möte upp resten av gruppen vid 12. Vi ville dock komma dit tidigare så att vi kunde gå runt lite själva först och titta! Wow alltså vilken julstad... allt var dekorerat!

Kamerorna gick i ett

Alla byggnader var sååå fina och i pastelliga färger! Måste säga att jag föredrar det framför allt gult och orange i Stockholm, i alla fall för bilder ;)

Sedan mötte vi upp gruppen och besökte typ 7 julmarknader som glittrade, doftade jul och bara var såååå mysiga!

Och julmusik spelades i varje hörn!

Vi fick smaka en massa Österrikisk mat, bland annat denna macka och gulash, och en maaassa glögg som dock var lite för hög alkoholhalt i för mig. Vill helst ha min glögg alkoholfri då jag tycker smaken är bäst! Haha.

SÅÅÅÅ mysigt som sagt ♥ Blev sugen på att ge hela Stockholm ett jullyft!

Sedan åkte vi upp i fortet och fick denna fantastiska utsikt! Efter all sightseeing åt vi middag på Sacher Hotel vilket blev en perfekt avslutning på dagen!

Gillar

Kommentarer

ISA,
julkänslan i dessa bilder! ser ut som taget ur en julfilm eller så dessa städer 😊 FINT!!
isabyl.devote.se
Emma
,
Hej, vad fasen heter tjejen som är på bild med dig? Känner ju igen henne så väl, har antagligen läst hennes blogg någon sväng. Kram Emma