DECEMBER 30

Coat and boots: Zara, Jeans: TopShop, Bag: Charles & Keith

Sååå, nytt år nytt hår! Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om det än. Jag ville ha det lite mörkare än innan och när jag var hos frisören såg det jättebra ut men idag så är det bara sååååå mörkt. Jag tycker nästan inte ens att det är blont längre! Det brukar ta mig en vecka att vänja mig så jag tänker ge det det men sedan får jag se om jag kanske ljusar upp det igen.. Vad tycker ni? Behåll eller ljusa upp?

New year new hair! I haven't really decided what I think about it yet. I wanted it a bit darker than before and it looked great at the hairdresser but today it's way to dark. It's almost not even blonde anymore! It usually takes me about a week to get used to new colours so I'll give it that but after that I might go and have them make it blonder again... what do you think?

 

PS: Vinnarna i alla tävlingar är redan dragna och kontaktade för er som frågat!

Gillar

Kommentarer

Fruspara,
Superfint, tycker du ska behålla! Dessutom kommer färgen att åka ut lite efter hand så det kommer automatiskt vara ljusare till våren/sommaren.
fruspara.blogg.se
Molly
,
Wow vad fint!!!
malin
,
Behåll!
Sanna,
väldigt fina bilder ! Gott nytt år på dig !
moonzanna.se
anna
,
behåll!! så snyggt på dig
ISA,
johoodu, det är blont! superfint, bra vinterfärg! hehe
isabyl.devote.se
Patricia
,
Behåll! Det är visst blont och ser bra ut! Dessutom kommer solen bleka det naturligt när du åker tillbaka till Australien 😊
Elise
,
Hej Fanny, I like your hair like that. It's nice for the winter. I love your outfit also !
Anna
,
Håret blev verkligen jättefint! Ha kvar det så tycker jag! Apropå något helt annat så har jag ett litet tips till dig. Jag jobbar i en klädbutik och den där lappen du har kvar på ärmen på din kappa är egentligen bara till för oss i butiken för att vi ska slippa titta i nacken på kappor/kavajer när de hänger. Vi sprättar alltid bort den i vår butik direkt när en kund gör ett köp så att inga missförstånd ska uppstå ang. den. Så, ett litet tips bara 😊 Ha kvar den om du tycker att det är snyggt såklart!
zassa,
Behålla helt klart ! Passar dig super!
www.zassys.devote.se