DITT & DATT

I'M BACK!! Som några av er kanske sett på Snapchat så har bloggen varit låst hela veckan så jag har inte kunnat blogga, sååå jobbigt och frustrerande. Men nu är den äntligen igång igen och det tänkte jag fira med lite vardagsbilder ur min telefon som jag tagit den senaste tiden! Hoppas ni gillar dem :)

1 - Provade denna superfina sammetstopp på Gina, blev inget köp dock. 2 - Solen skiner var och varannan dag och temperaturen bara stiger, hur underbart är det inte?! 3 - Ute och lånar brudklänningar till en plåtning. 4 - Vi har den finaste Primulan jag någonsin har sett i butiken nu!

.

1 - Nya favoritt-shirten! Så galet skön så den åker på varenda kväll när jag kommer innanför dörren. 2 - Lite vårigt kontorsjobb hemma. 3 - Solig morgonpromenad med Bröllopspodden i lurarna, ni har väl inte missat förra veckans frågepodd med mig och Lisa? 4 - Med min finaste fina ♥

.

Förra helgen myste jag järnet på Yasuragi med mamma, Sofia och Matilda!

.

1 - Våffelfrukost på våffeldagen. 2 - Dukning för BröllopsGuiden. 3 - Vinkväll med tjejerna! 4 - Ljusa och häriga vårfärger.

.

1 - Långpromenad runt Kungsholmen. 2 - Härlig utekväll med mina Falutjejer! Så himla glad att jag har dem alla i Stockholm nu. 3 - Frukost på Yasuragi, inte mycket att klaga på! 4 - Familjetrekamp på Ballbreaker, jag och Jonatan blev vinnare såklart!

.

Gillar

Kommentarer

Du ser ut att ha haft det riktigt bra 😃
nouw.com/sjuksyrror