DRÖMMAR OCH MÅL

Drömmar måste ju vara bland det finaste som finns. Fantasi blandat med ambitioner. Jag älskar att fundera över mina drömmar och mål, det gör mig alltid motiverad och taggad! Jag tänkte lista några av mina drömmar som jag har, ni får gärna dela med er av era i kommentarsfältet!  

Bo i LA och/eller London en period / Live in LA and/or London for a time

London och LA är två av mina favoritstäder och där skulle jag verkligen vilja spendera mer tid någon gång i mitt liv. Jag kanske får flytta mitt kontor dit under vintern när det är lågsäsong för bröllop i Sverige! Haha.  

Skriva en bok / Write a book

En dröm jag har haft sedan jag var liten och fortfarande inte släppt! När jag var liten ville jag dock skriva romaner och nu skulle jag vara mer sugen på att dela med mig av mina erfarenheter och idéer i någon form.

 

Starta mitt egna företag som bröllopskoordinator och designer / Start my own company

Detta var ju egentligen med på min 5 eller kanske till och med 10 årsplan men som ni vet så såg jag inte meningen i att vänta så för några månader satte jag igång med förberedelserna! Jag kan knappt vänta tills jag får upp hemsidan och flyttar hem till Sverige så att jag kan börja allt på riktigt.

Besöka mina drömresemål / Visit my dream travel destinations

Maldiverna, Alaska och Marocko bland annat. Jag vill även bocka av alla världsdelar och jag har bara Sydamerika kvar så en tripp dit hoppas jag också på!

 

Köpa en sekelskiftestvåa i Vasastan / Buy a 2 room apartment

Jag är lite orolig för att min lilla etta ska bli för liten för mig och Jesper sen när vi flyttar hem och drömmer om att köpa en lite större tvåa som är mer anpassad för att bo två i! Jag älskar dock både stilen och platsen på min lägenhet idag så jag hade gärna flyttat in i en större lägenhet i samma hus! Haha.

 

Åka till Afrika och hälsa på våra fadderbarn / Go to Africa and visit our sponsored children

Jag och pappa har länge pratat om att åka med hans farbror som jobbar för en organisation för fadderbarn ner till Afrika och hälsa på/hjälpa till i några veckor. Jag hoppas verkligen att det blir av!

Gillar

Kommentarer

carro
,
kul med sånahär inlägg! 😃 Hur känns det att du kommer flytta hem från australien? Kommer du sakna det? Coolt att du bor där iaf 😃
Enna,
Ska bli kul att se hur din hemsoda kommer att se ut.
Sayyeastofashion.blogg.se
ISA,
det här är så underbart att läsa om, fler borde våga drömma tycker jag! delar den där bokdrömmen med dig 😉
isabyl.devote.se
Emma
,
Vilka härliga drömmar! Min dröm är att jag hinner bli frisk innan jag åker på utbytesstudier i Hobart. Du har verkligen en läsvärd blogg som jag upptäckte för bara några veckor sedan när jag letade efter Australienbloggar 😊
Agnes
,
Försök att tänka på att inte referera till Afrika som ett land då det är en världsdel med över femtio länder! Men jättebra inlägg annars, vill så gärna också åka till Maldiverna och Marocko<3
Fanny Staaf
,
Jag tror du missuppfattade mig, jag menade nämligen Afrika som världsdel 😊 När jag vet exakt vilka länder vi ska till så lovar jag att skriva dem!
Fanny Staaf
,
Åh välkommen hit! Och tusen tack för din kommentar 😊 Lycka till med studierna!
Fanny Staaf
,
Det tycker jag med! Drömmar är bäst 😉
Fanny Staaf
,
Det tycker jag med!! Hahaha
Fanny Staaf
,
Roligt att du tycker det! Jag vet faktiskt inte. Jag längtar mycket hem till Sverige men jag är säker på att jag kommer sakna Australien när jag väl varit hemma ett tag! Haha. Framför allt vädret 😉 Men jag kommer aldrig sakna att vara nära mina nära och kära!