3 favoriter från idag


"Jag Fann Dig" - Idag plöjde jag igenom min första bok för resan och det var Lisa Jewell's "Jag Fann Dig". Lisa är en av mina favoritförfattare och jag har läst alla hennes tidigare böcker så plockade bara åt mig denna utan att läsa så noga och så visade det sig att hon har styrt om från relationsromaner till spänning/thrillerromaner. Jag var lite skeptisk, i typ två sidor innan jag var totalsåld och överlycklig över denna nya nisch! Jag älskade boken och såg att hon släpper en liknande om en månad, så längtar redan efter den. Tips som Februariläsning!

Pomelo Mojito - Mojito har länge varit min favoritdrink och jag har smakat x antal versioner på den utöver originalet (mango, passionsfrukt, jordgubb etc) men här på hotellet har dom pomelo mojito. Jag älskar ju pomelo så var inte sen med att prova, och både jag och A älskar den. Helt klart den bästa mojiton jag någonsin smakat! Lite syrligare än den vanliga och så himla fräsch. Så, idag tog vi in två stycken innan vi lämnade poolen vid Happy Hour och satt och sippade på medan solen sjönk ner bakom berget. Yum!

Face The Sun - Något jag alltid tycker är så jobbigt på solsemestrar är att kleta in den där feta solkrämen i ansiktet. Det tar emot i hela mig och man riktigt känner hur den sugs in i huden och små finnar börjar ploppa upp. Det går liksom emot allt man gör annars för att undvika det! Så denna gång har jag med mig en speciell ansiktssolkräm från Solution by Victus med SPF 30 som känns underbart fräsch och lätt i ansiktet. Jag har provat andra ansiktssolkrämer förut men har tyckt att de har känts precis som vanliga solkrämer, bara kostat mer, men denna är verkligen som en vanlig natt eller dagkräm.


Det var dagens favoriter! Nu ska vi ner till stranden och äta middag. Imorgon visar väderprognosen på regn men vi hoppas att den har fel så att vi kan ligga på stranden ändå, annars blir det nog en liten utflykt någonstans. Njut av en mysig söndag nu fina ni!


Gillar

Kommentarer

johannamsjolin
johannamsjolin,

Åh vad härliga bild!

nouw.com/johannamsjolin
isabelw
isabelw,
Kul med boktips😃 Är själv ingen person som läser böcker men önskar att jag vore så ditt tips kanske vore något!!
nouw.com/isabelw
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229