Hotcakes, vinterpromenader och barn på Netflix


Gick på lägenhetsvisningar med mamma och pappa i söndags, iklädd outfiten ni fick se igår!

/

I fredags blev det en liten skaldjursfest hemma! Vi har ju en av Stockholms bästa fiskebutiker precis på hörnet så vi har bestämt att vi ska utnyttja det blir mer. Räkor, havskräftor, baguette, chiliaioli och avokado blev det!Veckans snittisar blev ranunkler som står på denna fina mässingsbricka som jag fått av mormor

/

Lite kvällsjobb i soffanMin väldigt koncentrerade praktikant Anna efter grundplaneringsmötet i fredags

/

Det senaste vara vi bara Foodorat mexikanskt, har fått superdille på det. Snabbmat men ändå fräscht!Jag vet inte riktigt vad som hände men när jag var inne på Akademibokhandeln för att köpa lite böcker till resan så fick jag sån beslutsångest och blev stående i säkert en timme velandes fram och tillbaka! Haha. Tillslut hittade jag denna tomma hylla där jag radade upp mina förslag och övervägde ;) Det blev de sista tre!

/

Lite snö på min favoritbyggnad i vårt område. Vi var på en visning här när vi letade lägenhet men tyvärr så är husen på andra sidan gatan riiiktigt tråkiga så utsikten var inte mycket att hurra för.I lördags brunchade jag med fina Emma! Det blev hotcakes på Greasy Spoon och en massa snack om företagande.Jag var också där och såg ut såhär!Jag har provat lite olika pass det senaste och har verkligen fastnat för BodyBalance. Den perfekta blandningen av allt jag tycker om, plus att man får vila och meditera på slutet vilket aldrig är fel ;)

/

Lite vintriga basplagg jag älskarOkej så jag vet att jag redan tjatat om nya Hemköp på Torsplan, men här är min nya upptäckt. Pressa sin egen juice direkt i affären! Färskare än så blir det inte :)

/

Jag kände mig lite förolämpad när Netflix trodde att vi hade barn som använde vårt konto bara för att jag hade "råkat" titta på "Mitt Liv som Popstjärna"? Vadådå? ;)Efter visningarna i söndags kom mamma och pappa över och hjälpte oss äta upp semmelkladdkakan

/

Från en semmelfika till en annan, semmelwraps på Tösses med Anna!Jag fastnade för denna look som jag såg inne på H&M här om dagen. Så enkel och fin!

/

Vinterpromenad, den blev dock lite kortare än tänkt pga den isande kylanLedsen för suddig bild, jag var tvungen att ta det fort som sjutton innan jag kastade mig över mumsbiten i handen. Recept kommer nästa vecka!

/

Hur fint var inte vädret i söndags morse? Jag fick vårkänslor när jag var ute och handlade frukost!


Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
ser så mys ut!!
nouw.com/agnesroos
HandlaSmart
HandlaSmart,

fina bilder 😊

nouw.com/handlasmart
emmakmoberg
emmakmoberg,
så härlig helg! body balance är en favorit! 🌟💙
nouw.com/emmakmoberg