Jobbkaoset före lugnet

Inlägget innehåller 2 annonslänkar

Coat: Shein / Sweater: Chiquelle / Jeans: Gina Tricot / Boots: Report

Alltså herreguuuud, den här dagen. Vad hände?! Det känns som att det har sprutat mail och leveranser ur öronen på mig och helt plötsligt satt jag där med ett konstigt magknip och insåg att klockan var snart 16 och jag hade glömt att äta lunch. Men, det blir väl så när man ska knyta ihop säcken med varenda kund, leverantörskontakt och påbörjat projekt man har i luften på en och samma dag. Jag har ju ingen som kan ta över när jag är borta utan behöver få ett bra avslut eller paus på allt och samtidigt förbereda så att saker och ting inte står still hos brudparen medans jag är borta.

Så, nu ska jag snart stänga av mailen och aktivera autoreply (väntar bara på några fler svar som jag behöver för att kunna knyta ihop säcken ordentligt) och sedan ska jag sätta igång med de "privata" förberedelserna, som att hämta ut paket, börja packa (har inte börjat än, vem är jag ens?) och handla hem lite middagsmat. Jag ska förbereda ett inlägg för morgondagen också då vi ska resa hela dagen. Det blir nog ett inlägg med mixade vardagsbilder ur mobilen eftersom att ni uppskattat det så mycket det senaste :) Nej, nu ska jag sätta fart. Lite tidsinställt kommer dyka upp här men annars hörs vi från Thailand mina finisar!

Gillar

Kommentarer

Moa Håkansdotter,

Kul att du kommer att blogga från Thailand! Just nu är höjdpunkten på mina dagar när jag har ett nytt, oläst inlägg från dig! 😊

moahakansdotter.vimedbarn.se
fannystaaf
fannystaaf,
Guud vad gullig du är Moa, you made my day! <3
nouw.com/fannystaaf