Frukost och vårkataloger


Imorse bestämde jag mig för att istället för att sitta och hålla på med datorn eller mobilen medans jag åt frukost skulle jag läsa någonting "riktigt", så jag passade på att titta igenom Mios vårkatalog! Vi har ju fortfarande en del kvar att fixa med lägenheten, framför allt i sovrummet men även lite piff, så jag kollade mest på inredningsdetaljer men även sängbord som vi fortfarande inte hittat och så soffa som vi ska köpa en ny senare i vår. Jag längtar så mycket tills vi får våra köksstolar också! Vi köpte dem i December och skulle få dem veckan efter men nu är leveransdatumet i mitten av April... Men, den som väntar på något gott 😊Jag gillade verkligen dessa lampfötter! Funderar på att köpa en till sovrumsfönstret eller som skrivbordlampa. Vem har sagt att man måste ha en "typisk" skrivbordslampa?!

/

Fint porslin!Jag gillar verkligen känslan i den här bilden, kombon av träbordet, de blommande grenarna och den fina väggpanelen.

/

Enfärgade sammetskuddar att piffa upp soffan med!Fina handdukar och duschdraperi, ska kika om det finns i fler färger!

/

Jag har alltid haft en grej för vitrinskåp, men aldrig haft ett boende där de fått plats. Vi hade alltid vitrinskåp när jag bodde hemma och tycker att det känns så lyxigt och hemtrevligt på en och samma gång. I nästa boende får det bli ett!


Gillar

Kommentarer

Fanny
,

Fina du, tack för bra innehåll på dina sociala medier!
När jag läste om att ni i vår är på jakt efter soffa kan jag inte annat än att tips om denna sida https://se.sofacompany.com/
Unik design och hög kvalité till schysst priser, tips!