Vecka 9


Strandtunika här / Scarf här / Solglasögon här

Måndag och tillbaka till vardagen! Vi fick ju en liten mjukstart med två helgdagar först när vi kom hem men idag känns det verkligen att man är tillbaka då jobbet sätter igång igen. Idag vet jag knappt vilken ände jag ska börja i, det är ju lite nackdelen med att vara egenföretagare, att allt står helt still när man är borta. Det finns inga kollegor som kan ta över så länge och sedan bara kan uppdatera en när man är tillbaka. Men, jag är riktigt taggad på att vara tillbaka och känner mig helt full på energi efter semestern! Tänk vad två veckor i solen kan göra egentligen, inte bara medans man är borta utan även när man kommer hem igen. Jag ska nog börja kalla vintersemestrarna för överlevnadsresor ;)

Annars så har jetlagen slagit både mig och Andreas rätt hårt, vi somnar runt 20 på kvällarna och vaknar vid 04 på morgonen, men det är rätt mysigt ändå. Kanske inte att vara så trött så att ögonen går i kors innan man ens hunnit äta middag men att vakna tillsammans så tidigt på morgonen och känna sig helt utvilad. Imorse tex. så åt vi världens längsta frukost tillsammans och hade seriemarathon i flera timmar innan jobbet medans resten av världen sov. Hur måndagslyxigt är inte det?! Hur som helst, såhär ser veckans planer ut:


MÅNDAG
Ta tag i över 100 obesvarade mail i inkorgen, och sedan när jag gått igenom dem har jag en bättre överblick på hur jobbprioriteringen måste se ut så då kan jag strukturera upp veckans jobbschema och checklistor. Ett lunchmöte med Emelie ska jag hinna med också!

TISDAG
Bloggdag! Ska planera veckans bloggning, fota och förbereda lite inlägg. Det kommer även hit en städfirma som ska provstäda så då tänkte jag sätta mig och jobba på något café under tiden. På kvällen har jag bokat in mig på ett Body Balancepass men vi får se om jag hunnit bli av med jetlagen då. Sedan ska jag även podda med Lisa på kvällen!

ONSDAG
Jobb hemifrån hela dagen, mer exakt hur det ser ut ska jag bestämma idag. På kvällen ska jag hänga med Tina, vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra än men det lutar åt bio eller aw!

TORSDAG
Frukostmöte med Lisa och vår nya poddpraktikant Sandra, och sedan ska jag jobba med min praktikant Anna och börja skissa på säsongens sista moodboards.

FREDAG
Ett morgonmöte med ett brudpar, yoga med Anna på lunchen och sedan förhoppningsvis kunna sluta någon timme tidigare på eftermiddagen för att förbereda riktigt fredagsmys ❤

LÖRDAG & SÖNDAG
Ledig helg! Inte allt för mycket inplanerat än men vill hinna ut på en liten shoppingrunda och så ska vi fira min födelsedag i efterskott tillsammans med familjen.


Gillar

Kommentarer