Vecka 5


Det är alltid så svårt att hitta bild/bilder till dessa veckoplaneringar! Idag fick det bli ett ihopplock av favoriter från Pinterest. Måndag igen, och sista hela veckan innan vi åker till Thailand. Jag behöver verkligen semester nuuu känner jag, även fast jag var ledig över jul och nyår så känner jag inte att jag hann ladda någon riktig energi då. Jag behöver sol, värme, en massa böcker och frukostbuffet NU. De senaste veckorna har det varit galet trögt att komma upp på morgonen och sedan har jag somnat framför TV'n nästan varenda kväll samt att jag inte känt mig riktigt så produktiv som jag brukar göra. Så en riktig energikick i form av solsemester är välbehövlig, speciellt när man jobbar hela somrarna som jag gör! Nu ska jag komma ikapp med mailen som jag inte hunnit kika på efter helgen än då jag har poddat hela förmiddagen, och sedan hämtar pappa upp mig för att åka till Hovet. Nedan ser ni veckans planer!

Måndag: Sätta igång arbetsveckan på morgonen med veckoplanering. Sedan ska jag spela in två poddavsnitt med Lisa, klämma in lite kontorsjobb på eftermiddagen och sedan se Frölunda - Djurgården på Hovet med pappa på kvällen.

Tisdag: Veckans bloggdag! Jag ska förbereda några av veckans inlägg för att kunna vara mer effektiv senare i veckan samt fota lite i lägenheten när det är bra ljus. På kvällen ska jag på ett träningspass med Emma!

Onsdag: Kontorsjobb hela dagen med telefonmöten och checklistor som ska checkas av.

Torsdag: Podda på morgonen, gå till gymmet och köra ett pass innan lunch och sedan kontorsjobb hela eftermiddagen.

Fredag: Grundplaneringsmöte med ett brudpar på förmiddagen, förmodligen säsongens sista! Sedan ska jag springa lite ärenden på eftermiddagen.

Lördag & Söndag: Helg! Inga planer än så länge vilket känns underbart.


Gillar

Kommentarer