Ett sommarbröllop från i somras


Hej tisdag! Jag vet inte varför jag tycker så mycket om tisdagar? Jag vet att många tycker det är den värsta dagen i veckan då man på måndagen har ny energi från helgen men på tisdagen har man tappat den nyenergin lite och det är fortfarande sååå långt till helgen men för mig har tisdagar alltid känts lugna och harmoniska. Nu när jag funderar över det tror jag att det kanske är pga. att mina föräldrar alltid var lediga på tisdagar när jag var liten (egenföretagare som ofta behövde jobba helg). När jag var riktigt liten behövde man inte gå till dagmamman på tisdagar och när man blev lite äldre blev man upphämtad direkt efter skolan istället för att stanna på fritids. Vi åkte alltid till simhallen, åkte skidor eller liknande och umgicks hela familjen. Så underligt om det fortfarande är det som ligger kvar och får mig att känna ett lugn på tisdagar men det är den enda förklaringen jag hittar :)

Okej, så det där tog en annan vändning än jag hade tänkt mig, haha. Bröllop skulle jag ju prata om! Eller snarare visa er. Detta är ett bröllop som vi gjorde i somras som jag verkligen älskade. Jag gillade enkelheten i att vi inte hade något specifikt tema som vi brukar utan att det bara var ett rent omfamna-sommaren-till-hundra-procent-bröllop. Hoppas ni gillar det!

Foto: 2Brides Photography, Planering & Design: Fanny Staaf Events, Trycksaker: Elins Art Studio, Blommor: The Wild RoseBröllopet hölls på vackra Södertuna Slott i TrosaFörberedelser på förmiddagen! Hårstylister och makeupartister bytte av varann och detaljer så som brudklänningen och trycksakerna fotograferades medans mitt team tog emot leverantörer och påbörjade dukningen i matsalen. Jag älskade den här klänningen då den kändes så galet rätt för just den här bruden!Vigselplatsen förbereddes under en gassande sol och 30-gradig värme, phu! Men titta så fin den blev! Vi hade en "unplugged vigsel" som vi nästan alltid har. Det innebär att gästerna inte får använda telefoner eller kameror under vigseln. Det är både för att alla gäster verkligen ska vara 100% närvarande samt att brudparet ska slippa 20 telefoner ivägen på fotografens proffsbilder.Under tiden hade brudparet sin "first look" där de såg varann första gången och tog lite porträttbilder.Sedan var det dags för vigsel! Gästerna satte sig och vigselprogrammen delades ut...Det blev en sååå vacker vigsel under Julisolen med en mix av amerikanska (bruden är amerikan) och svenska traditioner.Medans gästerna minglade på gräsmattan fixade vi det sista med dukningen och tände alla ljus! Vi lade mycket fokus på blommor, grönt och mässing.I slutet av en väldigt stojig och sprudlande bröllopsmiddag lånade vi med brudparet och brudföljet ut för bilder i denna MAGISKA solnedgång! Sedan väntade ett taggat liveband, en godisbuffé och ett fotobås på övervåningen i slottet där resten av kvällen spenderades.


Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Kan du inte tipsa om vart man kan hitta brudtärneklänningar i olika prisklasser inför sommarbröllop? 😊
fannystaaf
fannystaaf,
Jag tycker Asos och ByMalina är bäst 😊
nouw.com/fannystaaf