EVERYDAY SNAPSHOTS

Hejsan svejsan! Hur är det med alla er?! Superbra hoppas jag. Den här veckan känns redan lite halvseg men jag längtar så himla mycket till helgen då jag får finbesök från Sverige. Det ska få bli underbart att turista runt här i New York lite, det har inte funnits så mycket tid över för det hittills. Igår fick jag ett ljus sprängfyllt med juldoft av Chris och såg årets första julfilm så även fast vädret är härligare än Svensk sommar där ute så börjar jag verkligen få lite julkänslor nu. Jag har köpt den första julklappen också! Efter jobbet idag ska jag iväg på ett litet event och sedan ska Felicia och jag klippa ihop vår nästa blogcast som kommer upp här på bloggen imorgon. Nu ska jag iväg till Flower Market och möta Chris! Puss på er! Hello everyone! How are you?! Great I hope. Now it's only a few days left until I get visitors from Sweden over here, can't wait! It's going to be great to be a tourist in this great city for a few days, I haven't had much time for that until now. Yesterday Chris gave me a candle with a scent of Christmas + I watched the first Christmas movie of the year so even tough the weather is better than Swedish summer here I'm starting to get those perfect Christmas feelings. I've bought the first gift too! Now I'm going to the flower market too meet up with Chris, talk to you later!

Supermumsig brunch på Jack's Wife Freda tidigt i veckan! Mer om detta besök får ni se i vår nästa video som kommer i dagarna.

Brunch at Jack's Wife Freda last Monday! More of this in our next video that is coming up later this week.

Hösten börjar komma till New York även fast temperaturerna fortfarande är relativt varma. Är inte hösten den vackraste tiden på året?! Jag är sååå svag för höstlöv, kan. inte. sluta. fota.

Autumn finally came to New York even though it's still quite warm outside. Isn't autumn the most beautiful season of the year? I can't stop taking pictures of all the trees.

Vi gjorde blommorna till en photoshoot med VOGUE. Kylie Jenner och Joan Smalls var modellerna så det kändes lite häftigt! Längtar efter att se resultatet.

We did the flowers for a photoshoot with VOGUE this week! Kylie Jenner and Joan Smalls were the models, can't wait to see the result!

Var hemma hos Brittany och fikade, blev kär i hennes lägenhet! Den kändes så himla unik och otroligt mysig, som ni ser på bilden så var hela golvet i köket supersnett, haha. Så charmigt!

Visited Brittany in her apartment and fell in love with it! So charming and unique.

Älskar att gå runt på gatorna på kvällarna och se hela staden upplyst.

Love walking around at night, everything looks so pretty

Filmnings-dag!

Video-day!

Behind the scenes från bröllopet! Jag dukade hela bordet..

Behind the scenes from the wedding! I set the table...

... och Chris gjorde dessa vackra blommor!

... and Chris made these gorgeous flowers!

Sedan blev det fotning fotning fotning med kameror, mobiler, för instagram, för snapchat osv.

Then lots and lots of photographing with both camera and phones!

Promenerade till jobbet en morgon när vi skulle hålla till på Upper East och tog genvägen genom parken. Den börjar skifta till höstfärger nu och det var en så himla perfekt dag!

Walked to work one morning and took a short cut through the park. Such a perfect fall day!

Tidig frukost här med Felicia i Måndags

Early breakfast with Felicia here last Monday

Mumsiga pannkakor och laxbagel, riktig härlig start på veckan!

Fluffy pancakes and salmon bagel, awesome start of the week!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Hej Caroline! Vad roligt att du funderar på att börja plugga samma utbildning, den är verkligen så roligt! Jag planerar ett lite större inlägg om detta som jag hoppas på att få upp så snart som möjligt! Men, jag fixade det själv genom att maila runt och bara envis 😉 Haha. Kram och lycka till!
Fanny Staaf
,
Hej Caroline! Vad roligt att du funderar på att börja plugga samma utbildning, den är verkligen så roligt! Jag planerar ett lite större inlägg om detta som jag hoppas på att få upp så snart som möjligt! Men, jag fixade det själv genom att maila runt och bara envis 😉 Haha. Kram och lycka till!