EVERYDAY SNAPSHOTS

Hejsan svejsan! Hur är det med alla er?! Superbra hoppas jag. Den här veckan känns redan lite halvseg men jag längtar så himla mycket till helgen då jag får finbesök från Sverige. Det ska få bli underbart att turista runt här i New York lite, det har inte funnits så mycket tid över för det hittills. Igår fick jag ett ljus sprängfyllt med juldoft av Chris och såg årets första julfilm så även fast vädret är härligare än Svensk sommar där ute så börjar jag verkligen få lite julkänslor nu. Jag har köpt den första julklappen också! Efter jobbet idag ska jag iväg på ett litet event och sedan ska Felicia och jag klippa ihop vår nästa blogcast som kommer upp här på bloggen imorgon. Nu ska jag iväg till Flower Market och möta Chris! Puss på er! Hello everyone! How are you?! Great I hope. Now it's only a few days left until I get visitors from Sweden over here, can't wait! It's going to be great to be a tourist in this great city for a few days, I haven't had much time for that until now. Yesterday Chris gave me a candle with a scent of Christmas + I watched the first Christmas movie of the year so even tough the weather is better than Swedish summer here I'm starting to get those perfect Christmas feelings. I've bought the first gift too! Now I'm going to the flower market too meet up with Chris, talk to you later!

Supermumsig brunch på Jack's Wife Freda tidigt i veckan! Mer om detta besök får ni se i vår nästa video som kommer i dagarna.

Brunch at Jack's Wife Freda last Monday! More of this in our next video that is coming up later this week.

Hösten börjar komma till New York även fast temperaturerna fortfarande är relativt varma. Är inte hösten den vackraste tiden på året?! Jag är sååå svag för höstlöv, kan. inte. sluta. fota.

Autumn finally came to New York even though it's still quite warm outside. Isn't autumn the most beautiful season of the year? I can't stop taking pictures of all the trees.

Vi gjorde blommorna till en photoshoot med VOGUE. Kylie Jenner och Joan Smalls var modellerna så det kändes lite häftigt! Längtar efter att se resultatet.

We did the flowers for a photoshoot with VOGUE this week! Kylie Jenner and Joan Smalls were the models, can't wait to see the result!

Var hemma hos Brittany och fikade, blev kär i hennes lägenhet! Den kändes så himla unik och otroligt mysig, som ni ser på bilden så var hela golvet i köket supersnett, haha. Så charmigt!

Visited Brittany in her apartment and fell in love with it! So charming and unique.

Älskar att gå runt på gatorna på kvällarna och se hela staden upplyst.

Love walking around at night, everything looks so pretty

Filmnings-dag!

Video-day!

Behind the scenes från bröllopet! Jag dukade hela bordet..

Behind the scenes from the wedding! I set the table...

... och Chris gjorde dessa vackra blommor!

... and Chris made these gorgeous flowers!

Sedan blev det fotning fotning fotning med kameror, mobiler, för instagram, för snapchat osv.

Then lots and lots of photographing with both camera and phones!

Promenerade till jobbet en morgon när vi skulle hålla till på Upper East och tog genvägen genom parken. Den börjar skifta till höstfärger nu och det var en så himla perfekt dag!

Walked to work one morning and took a short cut through the park. Such a perfect fall day!

Tidig frukost här med Felicia i Måndags

Early breakfast with Felicia here last Monday

Mumsiga pannkakor och laxbagel, riktig härlig start på veckan!

Fluffy pancakes and salmon bagel, awesome start of the week!

Gillar

Kommentarer

liz,
such great shots http://hashtagliz.com
hashtagliz.com
Elvira,
Åh så fina och inspirerande bilder Fanny! Blir ju galet avundsjuk! 😃 Läste förra inlägget om hur du mådde och tänkte bara säga att I've been there. Och det får kännas lite sådär ibland, speciellt om man tagit ett stort kliv ensam och testar något nytt. Vilket är helt galet utvecklande och så himla häftigt! Och jag lovar att ändå fast det känns som att det är sååå långt kvar till du får träffa alla igen så kommer det gå snabbt. Försök njut och lev, man har bara ett liv och oj, vad du kommer ha mycket att berätta om detta och dela med dig av i framtiden! Jag hade själv ett distansförhållande i ett år förra året. Min pojkvän fick stipendium till usa och åkte iväg förra sommaren och kom hem denna. Vi var som längst ifrån varandra i 2,5 månader då jag åkte fram och tillbaka och mötte upp honom men åh, vad jobbigt det var vissa perioder. Speciellt av att behöva säga hejdå till den som du vill vara med mest av allt på denna jord. Jag skrev om m ina känslor i detta inlägget som kanske kan hjälpa liiite: http://nouw.com/elvirall/om-att-vara-7000-km-ifran-varandra-17103267 Och även fast jag aldrig trodde att dagen skulle komma så kom tillslut dagen när vi äntligen fick mötas upp i New york och sen åka hem tillsammans igen och det är bästa känslan. Det som hjälpte mig var att jag visste att det fanns ett stopp på det och när man vet det så kan man räkna ner och när man kan räkna ner så blir dagarna alltid mindre och mindre. Du kommer klara det galant, men det är helt okej att ha down days men försök njuta till max de andra dagarna för snart är du hemma igen med pojkvän och familj och då är det jul och en massa mys 😃 Massa kramar
www.elvirall.se
ISA,
dina everyday-inlägg är så jäkla härliga!! sluta aldrig med dem, haha *drömmer mig bort*
isabyl.devote.se
Shopping,
Every click make the perfect which show, varje ögonblick gör leende om någon med dig under en lång tid .
www.voylla.com/jewellery
Fanny Staaf
,
Åhh vad glad jag blir, tack 😃
Fanny Staaf
,
Hej Elvira! Tusen tack för din fina kommentar, precis vad jag behövde nu. Inspiration! Stor kram
Fanny Staaf
,
Thanks 😊
Caroline
,
Hej Fanny! Tack för en otroligt fin och inspirerande blogg, läser den flitigt! Jag har länge varit inne på att jobba med event/wedding planning och tackvare ditt tidigare inlägg om UK Wedding Academy så är jag bara ett stenkast bort från att börja läsa. Jag är bara så nyfiken på att veta hur du fick kontakten och jobbet som du har idag? Var det via skolan, var det du själv som letade fram? Hade varit till stor hjälp att bara för veta hur du fanns vägen till att komma till New York. Massa Kramar, Caroline!
Fanny Staaf
,
Hej Caroline! Vad roligt att du funderar på att börja plugga samma utbildning, den är verkligen så roligt! Jag planerar ett lite större inlägg om detta som jag hoppas på att få upp så snart som möjligt! Men, jag fixade det själv genom att maila runt och bara envis 😉 Haha. Kram och lycka till!
Fanny Staaf
,
Hej Caroline! Vad roligt att du funderar på att börja plugga samma utbildning, den är verkligen så roligt! Jag planerar ett lite större inlägg om detta som jag hoppas på att få upp så snart som möjligt! Men, jag fixade det själv genom att maila runt och bara envis 😉 Haha. Kram och lycka till!