EXPERIENCING SINGAPORE

Jag vet som jag skrev igår inte riktigt vart jag ska börja med alla fina bilder jag har tagit så jag tänkte att jag först och främst måste få ut några favoritbilder från gårdagen så att jag inte hamnar "efter". Igår var en helt fantastisk dag då vi hann besöka Little India, Little Middle East och China Town. Vi åt även lunch på en mycket berömd fisk och skaldjursrestaurang som heter "Long Beach". Där bjöds det på säkert 30 olika rätter varav allt jag smakade var så himla gott. Jag brukar prova det mesta när det gäller mat men när det serverades Manet så avstod jag faktiskt, där går min gräns, haha. Nu ska jag svira om för middag uppe i bergen!

Like I wrote yesterday I don't really know where to start with all the beautiful pictures I've taken so I thought I would publish some favorite photos from yesterday first. Yesterday was a fantastic day when we went to visit Little India, Little Middle East and Chinatown. We also ate lunch at a very famous seafood restaurant called "Long Beach". There, we were treated at least 30 different dishes and everything I tasted was so amazingly good. I usually try most things when it comes to food but when they served Manet so I actually said no, there goes my limit, haha​​. Now I'm going to change for dinner in the mountains!

Gillar

Kommentarer

Elvira
,
Fina bilder! Modigt av er att hålla ormen hua ryser
Marinella,
Beautiful photos you've taken! Let's enjoy our trip to the fullest!
www.rantapallo.fi/kaukokaipuu
Jojo,
Maja,
Vad många fina bilder 😊
majalundgren.blogspot.se/
Emma
,
Härliga bilder!! Du verkar inte vara så ormrädd?
Fanny
,
Nja, skulle nog inte bli så glad om jag mötte en i naturen men när någon har en tam orm som en turistattraktion så litar jag på att den inte biter mig! Haha.