Fanny Staaf Events söker en ny praktikant!


Våren börjar närma sig vilket betyder att det är dags för Fanny Staaf Events att söka en ny praktikant för den nya säsongen som ska få hänga med på alla våra äventyr! Är du organiserad? Har du ett öga för design? Är du en people person? Älskar du bröllop, blommor och dekor och vill få in en fot i branchen? Då kanske detta är något för dig!

PERIOD OCH TIDER
Praktiken är en dag i veckan i ett år och för nästa bröllopssäsong, så Oktober 2018-September 2019 men med en smygstart på några av sommarens bröllop för att du ska få en bättre bild av "slutprodukten" innan vi börjar med planeringsprocessen. Praktiken är en vardag i veckan (bortsett från vid semester) och ofta extra dagar kring bröllop, fotograferingar eller event. Du som söker behöver alltså ha ett något flexibelt schema och även vara tillgänglig för helgjobb då och då när det är bröllop. Du behöver även vara tillgänglig för eventuell utlandsresa då vi har utlandsbröllop.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba nära med Fanny och arbetsuppgifterna kommer innebära en del kontorsjobb men även närvara vid möten med brudpar, åka med på lokalvisningar, göra research, springa ärenden, assistera med designkoncept, assistera med sociala medier, närvara tillsammans med teamet på bröllop och mycket mer. Det kan även bli lite arbetsuppgifter kopplat till Bröllopspodden.

DU
Ingen tidigare erfarenhet inom event eller bröllop krävs men vi ser gärna att du är organiserad, mogen, strukturerad, hra ett öga för design, är lösningsorienterad och effektiv. Det är viktigt att du kan arbeta bra under stress, tycker om att jobba med människor och det är ett stort plus om du jobbat med service tidigare och/eller är perfektionist ;) Du behöver även ha körkort och viktigast av allt, älska bröllop såklart!

SÖK
Låter detta som något för dig? Då vill vi så gärna höra från dig och se om du är nästa tillskott till vårt team! Sök genom att maila ditt CV och ett personligt brev där du förklarar varför vi ska välja just dig och vad du kan bidra med till Fanny Staaf Events till fanny@fannystaafevents.se och märk mailet med "Praktik". Vi tar emot sökande fram till 12/4 och bokar sedan in intervjuer.

Ser så mycket fram emot att höra från er!

Kram
Fanny + FSE TeametAlla bilder tagna av 2Brides Photography

Gillar

Kommentarer

Sanna,
Åh, vad kul det låter! Hade super gärna sökt om det hade passat bättre in i livet. Kram Sanna
mammasvardag.se
Vanessa
,
Hej!
Hade så gärna velat söka, men jag är tyvärr bortrest till och med mitten av december. Är det någon ide att jag söker ändå?
Kram!
fannystaaf
fannystaaf,
Hej Vanessa! För rätt person kan vi absolut pussla lite med perioden så skicka gärna in en ansökan 😊
nouw.com/fannystaaf