Fanny Staaf Events söker ny praktikant!

Foto: Cecelina Photography

Bröllopssäsongen är i full gång och det är dags för Fanny Staaf Events att söka en ny praktikant för den nya säsongen som ska få hänga med på alla våra äventyr! Är du organiserad? Har du ett öga för design? Är du en people person? Älskar du bröllop, blommor och dekor och vill få in en fot i branchen? Då kanske detta är något för dig!

PERIOD OCH TIDER
Praktiken är en vardag i veckan under ett år med extra dagar kring bröllop, event och fotograferingar. Praktikperioden är september 2019 - augusti 2020 med en smygstart på två av sommarens bröllop i augusti för att få en uppfattning om slutprodukten innan vi lär dig planeringsprocessen. Du som söker behöver alltså ha ett något flexibelt schema och även vara tillgänglig för helgjobb då och då när det är bröllop. Du behöver även vara tillgänglig för eventuell utlandsresa då vi har utlandsbröllop.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba nära med Fanny och arbetsuppgifterna kommer innebära en del kontorsjobb men även närvara vid möten med brudpar, åka med på lokalvisningar, göra research, springa ärenden, assistera med designkoncept, assistera med sociala medier, producera dekor, närvara tillsammans med teamet på bröllop och mycket mer.

DU
Ingen tidigare erfarenhet inom event eller bröllop krävs men vi ser gärna att du är organiserad, mogen, strukturerad, har ett öga för design, är lösningsorienterad och effektiv. Det är viktigt att du kan arbeta bra under stress, tycker om att jobba med människor och det är ett stort plus om du jobbat med service tidigare och/eller är perfektionist ;) Du behöver även ha körkort och viktigast av allt, älska bröllop såklart!

SÖK
Låter detta som något för dig? Då vill vi så gärna höra från dig och se om du är nästa tillskott till vårt team! Sök genom att maila ditt CV och ett personligt brev där du förklarar varför vi ska välja just dig och vad du kan bidra med till Fanny Staaf Events till fanny@fannystaafevents.se och märk mailet med "Praktik". Vi tar emot sökande fram till 8/7 och bokar sedan in intervjuer.

Ser så mycket fram emot att höra från er!

Kram
Fanny + FSE Teamet

Gillar

Kommentarer

nina
,
hej fanny! tack för en fin blogg. så inpierande flöde. jag undrar om du kan ge mig lite tips.. en av mina bästa vänner gifter sig i augusti och nu börjar all planering dra ihop sig. först och främst undrar jag om du har något bra tips på lekar till möhippan? och sedan undrar jag om du har tips på inspiration till brudparets bordsplaster gällande dekoration och dukning? hade varit så tacksam!!
Anne Törnvall
,
Hej, har ni hittat en praktikant?
Skulle vara intresserad ... är arkitekt med specialisering på färgsättningar och grafik designer och tycker det låter så spännande med att designa och organisera bröllop!
Har precis gift mig svälv och tyckte det var så roligt att planera bröllopet, så att hjälpa till lite skulle vara kul!