Filmstips till helgen!


Wind River - 9/10
Genre: Crime/Drama/Mystery
IMDB Rating: 7.7

Den här filmen var så oväntad och så bra. Vi visste inte vad vi skulle se på en kväll och så dök denna upp på Viaplay och vi båda bestämde oss direkt för att ge den ett försök (det händer aldrig att vi är överrens annars eller väljer film under den första halvtimmen av försök, haha) och det gjorde vi helt rätt i för den var SÅ bra. Gripande, bra skådespel, spännande och inte lik någon film jag sett tidigare. Den är även baserad på verkliga händelser vilket alltid ger filmer extra djup. Både Andreas och jag rekommenderar denna varmt!


Game Night - 7/10
Genre: Action/Comedy/Crime
IMDB Rating: 7.0

Jag hade förmodligen gett den här filmen ett halv eller kanske till och med ett helt poäng till om det inte vore så att min käre pojkvän ALLTID klurar ut slutet under de första minutrarna av en film och kan inte gålla sig utan måste berätta för mig med, och så var det även här, haha. Såååå tråkig! Så alla twister försvann lite för mig men jag tycker ändå att den var underhållande, många av mina favoritskådisar och så gillade jag även upplägget. Fartfylld komedi till fredagskvällen!


A Star Is Born - 6/10
Genre: Drama/Music/Romance
IMDB Rating: 8.3

Här vet jag verkligen inte vad som hände. Jag tyckte inte att den var bra? Haha. Varenda person jag pratat med som har sett den har ÄLSKAT den, varit helt tagen och bara velat se den om och om igen men jag blev jättebesviken. Egentligen är det ju verkligen en Fannyfilm, en kärlekshistoria som inte är för enkel eller nödvändigtvis behöver sluta lyckligt + en massa bra musik. Det blir ju inte bättre än så på bioduken? Nej, jag vet som sagt inte vad som hände. Jag tyckte att början var GRYM, men sedan 50 minuter in så totalkrashade den och blev så oändligt seg. I slutet brydde jag mig inte ens om vad som hände längre. Så, varför tipsar du om den här filmen om du tyckte den var så seg undrar ni nu? Haha. Jag ville ändå ha med den här då som sagt alla andra jag pratat med älskat den så sannolikheten att ni också kommer göra det är ju hög! Sedan tycker jag att musiken och skådespeleriet var fantastiskt, så den kan ändå vara sevärd tack vare det.


Gillar

Kommentarer