FILMTIPS INFÖR HELGEN

The Zookeeper's Wife - 8,5/10
Genre: Biography/Drama/History
IMDB Rating: 7.0

Detta var en så bra film! Baserad på en verklig historia om en familj som ägde ett zoo i Polen under andra världskriget. Den var en bladning av hemsk i en liten mix av drömsk då allt utspelade sig i de gamla zoomiljöerna och vad väldigt vackert. Superbra skådespeleri också! Rekommenderar denna varmt till fredags, lördags eller söndagsmyset i helgen :)

Everything, Everything - 7/10
Genre: Drama/Romance
IMDB Rating: 6.4

Jag förväntade mig lite mer av den här filmen men jag gillade den ändå. Jag trodde att det skulle vara en riktig snyftis vilket det inte var utan istället en rätt gullig film om en första kärlek. Det kändes inte som att manuset var av högsta kvalitet men däremot kändes den väldigt fint filmad och var liksom skön för ögat att titta på eller hur man ska säga, haha. Ingen pangfilm men jag tror ändå att många kommer tycka om den!

Gifted - 7/10
Genre: Drama
IMDB Rating: 7.6

En mysig och rolig film om en liten flicka som är "gifted" (minns inte exakt vad det kallas på svenska, begåvad?), flera av mina favoritskådespelare var med i denna också vilket var ett stort plus! Vill ni ha några goda skratt och något mysigt att titta på i helgen som samtidigt inte känns för "tomt" och ytligt så är detta ett superalternativ.

 

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Åh jag har saknat dina filmtips, tack!
Anneli
,
Tack för tipsen 😊. En film som jag bara älskar är italienska "Perfetti sconosciuti" eller på svenska "Vad döljer du för mig". Fullständigt briljant tycker jag.
Fanny Staaf,
Vad roligt! Då ska jag försöka lägga upp dem oftare 😊
fannystaaf.se