FILMTIPS INFÖR HELGEN

 

Den Osynlige Gästen/Contratiempo - 8/10
Genre: Crime/Mystery/Thriller
IMDB Rating: 8.1

Detta var en riktigt positiv överraskning som vi hittade när vi scrollade runt på Netflix och sedan bara tryckte på något. Den kändes välgjord, var spännande och hade flera oväntade twister. Det är en spansk film men det tog bara några minuter innan jag var helt inne i den. Rekommenderas varmt!

 

Ted - För Kärlekens Skull - 9/10
Genre: Biography
IMDB Rating: 7.7

Jag älskade den. Vet inte vad mer jag ska säga, haha. Jag är uppvuxen med Ted Gärdestads musik som vi alltid spelade och sjöng till i bilen när jag var liten och här möts alla fantastiska låtar med den gripande historien och jag satt klistrad med blicken från början till slut. När eftertexterna började rulla ville jag helst bara se den igen på en gång för att kunna ta in allt. Helt klart en av de bästa svenska filmerna jag har sett!

 

Home Again - 7/10
Genre: Comedy/Drama/Romance
IMDB Rating: 5.7

Det var länge sedan det kom en ny romcom som jag gillade, det var bättre förr, eller var säger ni? Haha. Men den här hade verkligen rätt känsla! Den handlar om en nyseparerad småbarnsmamma som helst plötsligt får 3 unga killar inneboendes, så det är mycket fokus på olika typer av relationer. Perfekt till tjejkvällen eller om du bara vill se något själv som man inte behöver koncentrera sig så mycket på utan bara se. Ingen kvalitetsfilm på något sätt men den var mysig och jag gillade den!

 

Gillar

Kommentarer

Anneli
,
Den osynliga gästen gillade jag också, vill man se mer drama så är italienska "Perfect strangers" helt underbar. Fantastiskt att man kan göra en så bra film runt ett middagsbord! Den heter något så töntigt som "Vad döljer du för mig?" på svenska.