Filmtips till helgen


Arrival - 7/10
Genre: Drama/Mystery/Sci-fi
Imdb Rating: 7.9

Det enda jag visste om denna var att det var en Sci-fifilm, annars visste jag ingenting alls om handlingen vilket jag var glad över. Den var över förväntan och en film som satte igång tankarna lite, bra se-med-pojkvännen-film! Välgjord och kändes annorlunda.


Forever My Girl - 8,5/10
Genre: Drama/Music/Romance
Imdb Rating: 6.5

Herreguuud vilken Fanny-film detta var! Haha. Jag har haft småkoll på den ett tag men bestämde mig för att inte se den då jag tyckte att den verkade B. Sedan halkade jag in på trailern och när det första som stod var "If you like Nicholas Sparks movies you are going to love Forever My Girl" och där var jag såld. För er som inte vet är Nicholas Sparks filmer (The Notebook, A Walk To Remember, The Longest Ride, The Lucky One etc etc) mina absoluta favoriter. 10 minuter senare satte filmen igång på skärmen och jag älskade den från första stund! Lite B som jag hade förutspått men helt rätt känsla. Fin, mysig, charmig, rolig, söt. Rekommenderar denna VARMT till er som också älskar mysiga kärleksdraman!


Beck Utan Uppsåt - 7/10
Genre: Crime/Mystery/Thriller
Imdb Rating: -

Så roligt med alla nya Beck-filmer! De första två tyckte jag var okej men den tredje var absolut bäst. Den hade den rätta Beck-känslan helt enkelt och jag känner inte att jag behöver säga mer än så. Ni som gillar svenska deckare kommer absolut gilla denna också! Ser fram emot att se den fjärde :)


Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Åh vad spännande tips! Måste se Forever my girl😍💖
nouw.com/faronsson
Therese,
Älskar Nicolas sparks! Vart kan man se forever my girl?
Instagram.com/livetpahemgarden
Amanda
,
Älskar dina filmtips!!