Filmtips till helgen


Set It Up - 7/10
Genre: Comedy/Romance
IMDB Rating: 6.5
Om: När denna dök upp på Netflix kändes den som en riktig Fanny-film, vilket den var! Kanske inte riiiiktigt så bra som jag hade förväntat mig men fortfarande en bra fredagsfilm. En klassisk RomCom med bra karaktärer och en twist på föräldrafällan i handlingen.

Oceans Eight - 8/10
Genre: Action/Comedy/Crime
IMDB Rating: 6.3
Om: Denna hade jag sett fram emot lääänge att se och jag tyckte verkligen om den! Rolig och lite spännande med galet många favoritskådisar och riktig girlpowerkänsla. Hur fel kan det bli? Andreas tyckte också att den var bra men att den (givetvis) inte kunde tävla med de andra Oceansfilmerna ;)

Mamma Mia - 9/10
Genre: Comedy/Musical/Romance
IMDB Rating: 7.2
Om: Till alla som har sagt att denna inte var bra och inte förtjänade ett biobesök, tänk igen! Jag älskade varenda minut av den här filmen och tyckte den var så galet feelgood, även fast jag grät lite i slutet också. Jag tycker att castingen var mitt i prick, älskade att det var fler lite mer okända låtar i och att den hade precis samma känsla som första filmen. Hela handligen är ju också så rolig, vem har inte velat veta hur det gick till när Donna blev gravid liksom? Älskar ni den första filmen så tror jag verkligen att ni kommer älska denna med!


Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Kul inlägg 😃 Tack för tipsen! 😊
nouw.com/gcamillas
Anneli
,
Äntligen någon som skirver gott om Mamma Mia, ser fram emot att se den nu. Har du sett franska filmen C'est la vie? Bröllop på ett maigskt gammalt franskt slott.
fannystaaf
fannystaaf,
Åhh vilket bra tips, den ska jag se 😃
nouw.com/fannystaaf
Maja
,
jag älskade också mamma Mia 2 så himla mycket! Funderade nästan ett tag på att gå och se den på bio en gång till för att den var så feelgood! 😍
fannystaaf
fannystaaf,
Haha jag gjorde precis samma sak!!! Kram
nouw.com/fannystaaf