Filmtips till helgen!


The Greatest Showman - 8/10
Genre: Biography/Drama/Musical
IMDB Rating: 7.6

Det här var en så mysig film! Fint filmad, bra musik och nästan en lite förtrollande sagokänsla över den. Perfekt för ett söndagsmys! Jag tyckte att både Hugh Jackman och Zack Efron var så perfekta i sina roller här och duetten med "Rewrite The Stars" är ju sååå fin (var tvungen att spola tillbaka och se scenen två gånger, haha). Det är en musikal och jag vet att vissa verkligen inte klarar av dem och då kanske detta inte är något för er, men man behöver verkligen inte älska musikaler för att älska den här filmen!


The Martian - 8/10
Genre: Adventure/Drama/Sci-Fi
IMDB Rating: 8.0

Jag är inne i en liten rymd/framtidsfas nu och är så fascinerad av alla filmer och serier som har med rymden/framtiden eller liknande att göra (att se om alla säsonger av The 100 för några månader sedan satte igång det). Så, då var det ingen överraskning att jag även tyckte "The Martian" var jättebra när vi såg den! Spännande, rolig och hög kvalitet. Rekommenderas till alla!


Crazy Rich Asians - 9/10
Genre: Romance/Comedy
IMDB Rating: 7.0

Alltså denna film, loved it! Mitt i prick för en RomCom. Har en känsla av att detta kommer bli en klassiker. Precis lagom dos av lättsamhet, drama, glamour och en liten flykt från vardagen. Jag älskar ju Singapore också så det var roligt att större delen av filmen utspelar sig där! En pampig bröllopsscen gör ju inte att jag tyckte mindre om den heller ;) Alla romcom-älskare, se denna asap!!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229