Filmtips till helgen


Instant Family - 9/10
Genre: Comedy/Drama
IMDB Rating: 7.4

Det här var verkligen en av de bästa filmerna jag sett på länge! Den hade allt. Värme, humor, allvar, tankeställare osv. Jag tycker att de hade gjort ett så bra jobb med karaktärerna, både huvudrollerna men även de som bara var med lite på sidan av kändes genomtänkta och som att alla bidrog till helheten. Så bra drama som ni bara måste se!


Blockers - 8/10
Genre: Comedy
IMDB Rating: 6.2

Alltså, denna film. Jag skrattade rakt ut flera gånger! Det är precis sådana här komedier som jag tycker det kommer alldeles för få av nu för tiden. Väldigt förutsägbar och ytlig, visst, men jätterolig och perfekt när man vill ha något lättsamt. Den handlar om tre föräldrar som får reda på att deras döttrar bestämt sig för att förlora oskulden på balen så de ger sig ut för att stoppa dem, och bara det upplägget är ju som upplagt för grym komedi ;) Finns på Viaplay!


Hidden Figures - 7/19
Genre: Biography/Drama/History
IMDB Rating: 7.8

Jag blev inte golvad av den här filmen, men tyckte att den var väldigt intressant. Älskar ju filmer som är baserade på verkliga historier och detta var verkligen gripande. Rekommenderas för alla olika filmsmaker! Finns på Viaplay.


Gillar

Kommentarer