Filmtips till helgen


Every Day - 7/10
Genre: Drama/Fantasy/Romance
IMDB Rating: 5.9
Watch if you liked: If I Stay

Jag såg denna på bio med Jill och Tina för några veckor sedan och jag har haft lite svårt att bestämma mig för vad jag ska säga om den. Jag kan ju börja med att säga att vi var ungefär dubbelt så gamla som alla andra i biosalongen, vilket vi inte tänkte så mycket på först, men sedan när filmen satte igång märkte vi ganska snabbt att den var anpassad för tonåringar och yngre ungdomar. Men, den var ändå bra. Jag tycker att den var söt och mysig och jag gillade manusidéen. Ibland blev den lite barnslig, som tex när dom sprang överallt som man gjorde när man var liten, hehe. Jag hade ÄLSKAT den här filmen när jag var 16-18 så om ni antingen är yngre, eller om ni som jag inte har några problem med att se filmer anpassade för en yngre publik, så rekommenderar jag denna :)


Murder on the Orient Express - 7/10
Genre: Crime/Drama/Mystery
IMDB Rating: 6.6

Denna såg jag på flygplanet och den var verkligen inte alls som jag trodde, men fortfarande bra! Jag trodde att den skulle vara spännande vilket jag inte tyckte att den var (bara lite), men framför allt så var den väldigt stämningfull! Den var vacker, hade bra skådespeleri och fantastiska skådespelare. Jag förstår att den hade premiär i julas för man fick verkligen julstämning av den utan att det egentligen är en julfilm. Så, se den för att ni är sugna på något vackert och välgjort med en dos av Johnny Depp, inte en galet spännande deckare ;)


When We First Met - 7,5/10
Genre: Comedy/Fantasy/Romance
IMDB Rating: 6.4
Watch if you liked: Freaky Friday

Det var länge sedan det kom en sådanhär typ av film så det tyckte jag var roligt att det gjorde! En rolig ungdoms-romcom med lite övernaturliga inslag, lite som Freaky Friday. Jag gillar verkligen Adam Devine men jag var lite osäker på honom i den här rollen först men... jag tror att han vann över mig, haha. Finns på Netflix!


Gillar

Kommentarer

Alan,
Textkonsult (8
www.academictext.se
johannamsjolin
johannamsjolin,
Har inte sett någon av dessa filmer, får kanske ta och kolla upp dom!
nouw.com/johannamsjolin
Anna
,
Tror du skulle gilla filmen Wonder! Går på bio nu. 😊
fannystaaf
fannystaaf,
Åhh superbra tips, för jag har redan sett den och älskade den 😉 haha. Kommer med i nästa tipsinlägg!
nouw.com/fannystaaf