FIRST SUNDAY OF ADVENT

Första advent idag, äntligen! Som jag väntat på att julen ska sätta igång på riktigt så att man slipper känna att man ska "spara" allt till senare. Nu är det bara att köra all in på alla julfronter som finns! Dagen firades givetvis rejält med adventsfrukost med bästa kollegorna och nu tända första ljuset i staken, dricka glögg, äta pepparkakor och hembakta lussebullar med min fina pojkvän. Hur har ni spenderat första advent?

First Sunday of Advent today, finally! Now Christmas can start for real and I will stop "saving" everything for later. Now I'll just go all in on all things Christmas! The day was celebrated, of course, with lighting the first candle, drinking mulled wine, eating gingerbread cookies and homemade saffron buns. How did you spend the day?

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Supermysigt! Första advent är verkligen något speciellt 😊
Fanny Staaf
,
Verkligen!! 😊
Fanny Staaf
,
Vad kul att du tycker det! Jag älskar att skriva om julen 😉 Haha
Fanny Staaf
,
Ja visst är de hur söta som helst? Jag fick dem i inflyttningspresent av mamma förrförra julen så är lite osäker på om de finns kvar men de är i alla fall från Cervera 😊 Hoppas du får tag i dem!
Emmy
,
Ser supermysigt ut! Numren på ljusen var jättefina. Låter som du haft en bra första advent! Min spenderades traditionsenligt i kyrkan på morgonen och sen har jag bakat lussekatter och bara pysslat 😊 hoppas du får en bra vecka!
Anna,
Åh låter ju supermysigt! Själv har jag jobbat hela dagen så har bara hunnit med en mysig advents-middag med familjen! 😟
Annasofias.forme.se
Fanny Staaf
,
Åh det låter ju som att din också har varit helt perfekt! Bak och pyssel är ju precis vad man vill göra en dag som denna 😊
Fanny Staaf
,
Verkligen! Jag har också jobbat hela dagen men jag hann ändå med frukosten med kollegorna innan och en massa mys nu på kvällen 😊 Men när man jobbar med blommor så är det ju superjuligt på jobbet en sådan här dag också så det gjorde inte så mycket! Kram!
Julia
,
Jag har jobbat heeeela dagen. Så nu har jag duschat, bytt till pyjamas och nu ska jag mysa in mig med kaffe och tända ett ljus. Hihuuu!
Fanny Staaf
,
Det låter ju supermysigt! 😊