"First Wed Kit" är lanserat!!

VI ÄR LIVE!


Idag lanserar jag äntligen First Wed Kit! Vad som startade som en idé på balkongen på Brunskär i somras är nu en utvecklad produkt som går att köpa, så häftigt!

Idéen föddes ur en längtan att kunna hjälpa och stötta fler brudpar med deras bröllopsplanering. Så som jag har jobbat nu så har jag bara kunnat ta 8-9 brudpar per år plus att det ju kostar en del att anlita hjälp till bröllopet så för många räcker budgeten helt enkelt inte till, eller så vill man inte lägga en så stor summa på planeringshjälp. Därför ville jag hitta ett bra budgetalternativ, där jag ändå kan vara ett stöd under hela planeringen och då föddes idéen till First Wed Kit. First Wed Kit är en verktygslåda som skräddarsys efter varje brudpar och blir "ramarna" för planeringen, allt brudparet behöver göra är att följa kittet för att kunna få en kvalitétssäkrad, rolig och harmonisk bröllopsplanering utan stress och oro.

En massa mer info om FWK finns på hemsidan som jag hoppas ni vill kika på! Det ligger även videos uppe på Instagram @fannystaafevents och @firstwedkit där jag pratar mer om innehåller och visar upp det :)

http://firstwedkit.se


Gillar

Kommentarer

Lonnelsa
Lonnelsa,
Vad häftigt!
nouw.com/lonnelsa
moahakansdotter
moahakansdotter,
Du är så jäkla grym! Wow att gå från idé till produkt! Inspirerande! Lycka till!
nouw.com/moahakansdotter
fannystaaf
fannystaaf,
Åhh tack bästa Moa!! <3
nouw.com/fannystaaf
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229