FIXARSÖNDAG

Idag har jag en riktig fixarsöndag! Jag har mailat en massa företag ang. tävlingar till julkalendern och börjat planera en massa luckor, sedan har jag städat upp lite i lägenheten och bakat supergoda muffins (recept kommer senare). Jag är en otroligt pysslig person och det har jag varit enda sedan jag var liten men av någon anledning så har jag lagt av med det lite och aldrig delat med mig av det i bloggen men idag slog det mig att jag vill börja pyssla igen så jag har köpt hem en massa fint från Ebay, skrivit en inköpslista till Panduro, planerat lite inredningsgrejer jag ska göra en make over på och så självklart en massa julpyssel. Så snart kommer det dyka upp lite "Do it yourself"-inlägg, jag hoppas att ni kommer gilla dem!

Today I have a fixing sunday! I've e-mailed a bunch of companies regarding giveaways to the Christmas calendar and started planning a lot of posts, then I cleaned up a bit in the apartment and made delicious muffins (recipe will come). I'm the kind of person who loves to do things myself by cutting, pasting, painting etc. and I've been like that since I was little, but for some reason I've stopped doing that things a bit and never shared any of it with you in the blog but today it hit me that I want to start doing this things again so I bought home a bunch of nice stuff from Ebay, wrote a shopping list for Panduro, planned some interior stuff to do a make over on and obviously a lot of Christmas crafts. So soon there will pop up "Do it yourself" posts here, I hope you will like them!

Gillar

Kommentarer

Isabelle
,
Blir det något med nysatsningen av eran UF produkt som du pratade om i somras? 😊
Fanny
,
Jag har ett helt lager med smyckestavlor så det kommer gå att köpa dem igen men vi har stött på lite problem på vägen så jag kan inte börja sälja dem än. Men jag skriver självklart om det på bloggen så fort jag vet mer!
IP: 82.99.3.229