FLUFFY FEATHERS

Feather Clutch: Forever New

God kväll! Idag fick jag äntligen tillfälle att använda min nya fjäderfluffis för första gången. So much love. Ni ska få riktiga outfitbilder i morgon! Jag har varit iväg på en massa möten idag och har bestämt att nästa vecka ska jag berätta för er om det "stora hemliga" som jag har fixat med sedan början av sommaren. Nu blir det torsdagsmys med kronärtskockor, Chicago Fire och en massa kärlek!

Good evening! Today I finally got the opportunity to use my new feather clutch for the first time. So much love. You will get proper outfit pictures tomorrow! I have been away on a bunch of meetings today and have decided that next week I'll tell you about the "big secret" that have taken up most of my time since the beginning of summer. Now it's time for artichokes, Chicago Fire and a lot of love!

Gillar

Kommentarer

Elin,
Sara
,
Hej! Jag har en fråga.. Jo, du skrev tidigare att din pojkvän kommit in på Berghs, innebär det att han kommer att flytta utomlands? Lite nyfiken då min pojkvän precis börjat plugga en termin utomlands. Har du nåt tips på hur ni i så fall kommer få det att fungera? Jag tycker varje dag utan honom är riktigt jobbig! Kram!
maria,
Men åh va fin!
mariasv.devote.se
Fanny Staaf
,
Visst är den? Loooove 😊
Fanny Staaf
,
Hejsan! Alldeles riktigt, det är det detta "hemliga" handlar lite om också, ska som sagt berätta allt i början av nästa vecka 😊 Kram!
Fanny Staaf
,
Den är underbar 😊
Sandra Olsson Stjerneus
,
Så himla fin! Hittar den dock inte på hemsidan när jag försökte kolla in den? Vill du länka?
Fanny Staaf
,
Jag hittade den inte heller så jag klickade på länken jag la upp här förut när jag först köpte den och där står det att den är slutsåld 😟 Så himla tråkigt! Men ska hålla utkik efter om den kommer in igen 😊