Första snön, julaktiviteter & sneak peek på nya företaget


Hela Stockholm lyste upp när första snön kom, come back please!

/

Supermys framför brasanJulklappsinslagning och bubbel

/

Var på Ulriksdals Värdshus tillsammans med tjejerna jag delar kontor med och åt julbord. Det var så himla fint julpyntat där och jag kom i stämning direkt! Maten var galet god också.Bland det bästa på hela året, att klä julgranen!

/

Tog en AW med Matilda och pratade en massa härliga framtidsplaner och drömmar.Planeringsmöte för en omslagsplåtning Lisa och jag har fått äran att hålla i i vår. Så spännande!

/

Är så kär i denna topp, den ligger hööögt upp på önskelistan. Ni hittar den HÄR.Påpälsad i minusgraderna

/

Den är här! Här får ni första sneak peeken på mitt nya företag, namnet behöver dock vara hemligt lite till. Så häftigt att hålla allt i handen efter så mycket planering! Jag valde att inte lansera det nu under julstressen så i början av Januari smäller det :)Fullt med klappar (och barr) under granen nu!

/

JulklappsshoppingFrukostmöte med favorit-Lisa på Pom & Flora!Jag älskar att vi ser julgranen från sängen. Ligger och sneglar på dem tills ögonlocken faller ihop och får maximal julstämning :)

/

Det känns som att det poppat upp julgransförsäljningar överallt här i Vasastan, så mysigt!Gjorde en liten julgrupp/ljusstake till soffbordet. Tyckte den blev så söt! Tände den aldrig dock, kändes lite brandfarligt ;)

/

Breakie time!


Gillar

Kommentarer

corneliaeri
corneliaeri,
Alla dessa bilder <3 Så himla mycket mysigt! Älskar december med allt vad det innebär.
nouw.com/corneliaeri
johannamsjolin
johannamsjolin,
fina bilder! du verkar ha haft det bra!
nouw.com/johannamsjolin
IP: 82.99.3.229