FRÅGESTUND

Jag tänkte att medan jag spenderar ett halvt dygn på ett flygplan så kan ni få bomba mig med frågor! Passa på att fråga mig vad ni vill om vad som helst så ska jag svara på så mycket jag bara orkar sedan. / I figured that while I spend half a day on an airplane you can bomb me with questions! Take the opportunity to ask me whatever you want about anything and I'll answer as much as I can when I get home.

 

Gillar

Kommentarer

Ellen
,
Vilken är din favoritserie?
Wilma
,
1: Jag veeet att du lagt upp inlägg om dom redan, men vart köpte du dom där gröna byxorna som är på första bilden i ditt inlägg All In The Details? Så grymt snygga! 2:Skulle du kunna göra ett inlägg med bra tips på vinterjackor dina tips brukar vara dom bästa:) Gärna ett inlägg på fina kjolar i höst/vinter 3: Vilken är din favorit Shopping-stad?
Stina
,
Kul med frågestund igen! Hur gammal var du när du började blogga? 😊
Helena
,
Vad heter hotellet du bor på i Singapore? =)
Mikaela
,
När kommer du presentera vinnarna av sheinside tävlingen?? 😃 Skulle du kunna berätta lite mer om sheinside? måste man betala eventuell tullavgift? fraktkostnad? lite allmänt om deras hemsida =) Bästa hemsidorna att köpa kappor på? =)
Malin
,
Hej fanny! Har ett problem ang mitt hår. Min frisör berättade för mig för ca två veckor sen att jag har ett så kallat "glashår" - att det är extremt svårt att forma det. Jag som älskar att ha lockigt hår blev ledsen, men jag förstod vad hon menade. Det tar runt tre timmar att locka mitt långa, tjocka hår, och trots all hårspray håller det inte alls länge så fort jag går ut. Har du något tips till mig? Skulle verkligen vara hjälpsamt! 😊
maria
,
hi!your blog is great!so i wanted to ask how do you keep in shape and if you could tell some of your fitness tips?
Emma
,
Har du några knep mot frissigt hår? Försöker att inte ha värme på det så ofta och när jag har använder jag värmespray men vad mer kan jag göra? Har väldigt tunna men många hårstrån 😊
Clara
,
Har du några tips på hur man matchar en tajt ganska kort kjol?? Kram!!
Em
,
Har du börjat följa några serier som är nya för i höst? 😊 Något du kan rekommendera?