FRÅGESTUND/Q&A

Nu var det länge sedan jag hade en frågestund och jag kan tänka mig att ni har en hel del frågor om Australien, skolan, flytten osv så vi kör en liten runda igen. Fråga mig vad ni vill i kommentarsfältet så svarar jag på alla frågor i ett inlägg sedan. Ready, set, go!

It's been a while since the last Q&A-session here on the blog and I can imagine that you have a lot of questions about Australia, the school, the move etc. So, ask me anything in the comment section below and I'll answer it all in a post later. Ready, set go!

Gillar

Kommentarer

Elsa
,
Vad har du för dialekt? Vad är det för tidsskillnad mellan Sverige och Australien? Vad saknar du mest i matväg i Sverige? Godis eller chips? Din blogg är ju väldigt unik, eller jag vet i alla fall ingen annan blogg som är som din, hur om du på att göra din blogg "såhär"? Den är så himla mysig och underbar och har en känsla som ingen annan blogg jag hittat har!
Linda
,
Hej! Glömde en fråga 😉 (frågade om hur det gick till med uthyrningen av din lägenhet) Hur är det som svensk att flytta utomlands? Där tänker jag främst hur det blir med den svenska skatten under tiden man inte är hemma. Måste man lämna in papper eller så på att man ska bo utomlands en viss tid?