FRÅGESTUND/Q&A

Nu var det länge sedan jag hade en frågestund och jag kan tänka mig att ni har en hel del frågor om Australien, skolan, flytten osv så vi kör en liten runda igen. Fråga mig vad ni vill i kommentarsfältet så svarar jag på alla frågor i ett inlägg sedan. Ready, set, go!

It's been a while since the last Q&A-session here on the blog and I can imagine that you have a lot of questions about Australia, the school, the move etc. So, ask me anything in the comment section below and I'll answer it all in a post later. Ready, set go!

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Hej Fanny! Jag flyttar ner till Perth i september. Har aldrig varit där men har rest runt på östkusten förra året. Hur trivs du i Perth? Hur är staden att bo i? Lätt att få jobb? Hur länge planerar du att vara där? Vill veta ALLT haha. Längtar så himla mycket! /Sandra
Anna
,
hur går det med maten är den dyr att köpa ? Om du ska bo i Sverige ska du jobba på samma jobb då ? Vill du bo i Sverige sen eller ? Är det dyrt med kläder eller är det billigt att köpa ? Hur länge får ni stanna där ? Ska ni komma tillbaka till eran lägenhet i Sverige ?
anna
,
hur lång är du? vikt? tips för att få håret tjockt och fint?
Maja
,
Hej Fanny! Hur är livet down under? Jag som bor i kalla Sverige ser ditt liv som en ända stor dröm haha. Är det så ditt liv är nu? Lever du i en dröm? Jag skulle mer än gärna flytta dit om jag kunde. Hur ser än vanlig vecka ut egentligen? Tack för en väldigt inspirerande blogg! Kram
Ida
,
Hej Fanny! Hur ser er lägenhet ut? Hur har ni inrett den? Skulle vara kul med lite bilder!
Esa
,
Hur har du gjort med lägenheten när du flyttade? Bästa/sämsta med att flytta så långt? När kommer ni hälsa på familj osv?
Ebba
,
Hur flyttade du hit? Vad var det som gjorde att du ville hit? Hur lång är du? Vad är ditt bästa minne från Australien? Hur var du när su växte upp? Blyg? Social? Hur & när träffades du och din poljkvän? Stor kram! <3
Rebecka
,
Hur är det att lära känna nya människor på en helt ny plats, såsom Australien? Det verkar som om du redan har många vänner där så jag undrar om det är sådana vänner som du känt tidigare eller hur har du träffat dem? Massa kramar!
Elsa
,
Vad har du för dialekt? Vad är det för tidsskillnad mellan Sverige och Australien? Vad saknar du mest i matväg i Sverige? Godis eller chips? Din blogg är ju väldigt unik, eller jag vet i alla fall ingen annan blogg som är som din, hur om du på att göra din blogg "såhär"? Den är så himla mysig och underbar och har en känsla som ingen annan blogg jag hittat har!
Linda
,
Hej! Glömde en fråga 😉 (frågade om hur det gick till med uthyrningen av din lägenhet) Hur är det som svensk att flytta utomlands? Där tänker jag främst hur det blir med den svenska skatten under tiden man inte är hemma. Måste man lämna in papper eller så på att man ska bo utomlands en viss tid?