FRIDAY NIGHT DRINKS

Bild 1, 5 & 6: Marthe, Bild 2, 3 & 4: Me

Heeej! Gud, jag har så mycket bilder att visa och saker att berätta så jag vet verkligen inte vart jag ska börja. Men eftersom att det är fredag och helg så tyckte jag att det var passande att visa bilder och berätta om vad vi gjorde i kväll efter middagen. Vi besökte nämligen 1 Altitude som är en restaurang/bar/club på taket av en utav Singapores högsta byggnader. Man såg verkligen hela Singapore uppifrån och det var otroligt häftigt. För att tala om något annat så är det är verkligen olidligt varmt här dygnet runt och så fuktigt så att det ibland är problem med kameror/datorer och mitt hår bara lägger sig platt och dör oavsett vad jag gör. Det är nog ändå dags för ett frisörbesök när jag kommer hem till Sverige.. Hur som helst, jag klagar verkligen inte! Tänker på kalla Sverige och vill inte hem det minsta. Nu är det sovdags, morgondagens schema börjar extra tidigt!

Heeey! God, I have so many pictures to show and so many things to write about that I really don't know where to start. But since it's Friday and the weekend I thought it was fitting to show pictures and talk about what we did this evening after dinner. We visited 1 Altitude that is a restaurant/bar/club on the rooftop of one of Singapore's tallest buildings. I could see all over Singapore and it was unbelievably awesome. To talk about something else, it really is unbearably hot here and so humid that it's sometimes a problem with cameras/computers and my hair just lies flat and die no matter what I do. There is probably time for a visit at the hairdresser when I get home to Sweden .. Anyway, I really can not complain! I'm thinking of cold Sweden and I will never go home willingly. Now it's time to sleep, tomorrow's schedule starts extra early!

Gillar

Kommentarer

Caroline Simone,
Hej Fanny! Din resa verkar ju helt fantastik! Kan du inte berätta lite om hur du hittade det här/ vem kontaktade dig? Ha det så bra!
Glossfashion.com/carolinesimone
Elvira
,
Lyxlirare! Blir inte alls avundsjuk .....;)
Minna
,
Ja flera bilder 
Helle
,
Hittils rena drömresan ser fram mot nya inlägg Kram och tack för Sveriges bästa blogg 
Helena
,
Guud så fantastiskt det ser ut!
Fanny
,
Jag blev kontaktad av det danska pressföretaget Related som undrade om jag ville åka med på detta. Jag tänkte att jag ska skriva ett större inägg om det när jag kommer hem 😃
Fanny
,
Fler ska det bli!
Fanny
,
Gud så glad jag blir, tack fina du!