GOLDEN SAND

Kjol: LOVE, Linne: TopShop, Solglasögon: TopShop, Klocka: Guess
Skirt: LOVE, Top: TopShop, Sunglasses: TopShop, Watch: Guess

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Where did you buy that skirt? Would love to buy the same!
Emmy,
Så himla härliga bilder! Ser så galet underbart ut 😃
emmyis.blogg.se
Maja,
Moa - hobbyfotograf,
Riktigt snygg outfit!
moahakansdotter.blogg.se
Lovisa
,
Guud va fina bilder!!
Fanny
,
It is at is said in the post from the brand LOVE that you can buy at Inlovewithfashion.com, but I got it over a year ago so I don't think they still have it 😟 Good luck!
Lanya
,
Hej Fanny! Har nyss hittat hit, och kommer fortsätta att besöka din blogg flitigt framöver tack för att du delar med dig av så otroligt fina foton och tips på outfits 😊 en fråga nu letar jag efter sådan linne du har på dig var tror du jag kan hitta den? vad bör man ha för sorts bh under då det är så tunna axelband jag har ganska stor byst vill hela ej vara utan bh! Tacksam för svar!
Fanny
,
Hejsan! Vad glad jag blir över att du har hittat hit och tycker om min blogg 😊 Just mitt linne hittar jag inte på TopShops hemsida men här har du det i en annan färg: http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?searchTerm=cami&storeId=12556&productId=12809274&urlRequestType=Base&categoryId=&langId=-1&productIdentifier=product&catalogId=33057, och här har du det i samma färg och modell fast inte i silkigt tyg (jag har detta också): http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?searchTerm=white+camis&storeId=12556&productId=11401578&urlRequestType=Base&categoryId=&langId=-1&productIdentifier=product&catalogId=33057 Har du möjlighet att ta dig till en TopShop butik så skulle jag leta där, de brukar alltid ha mer sådant än på hemsidan. Annars skulle jag leta på Lindex eller H&M! Jag har en axelbandslös BH under men det går också bra med en freebra eller nipplecovers 😃 Lycka till!
Lanya
,
Tusen tack för du tog din tid och svarade! Oj första länken var hemnet 😃 får ta mig till en topshop butik och prova mig fram tack ännu en gång!
Fanny
,
Haha ojsan, nu är länken nedanför rätt! 😃 Lycka till!