HEJDÅ 2016, HEJ 2017!

Sista dagen på året gänget! Jag är sååå taggad på 2017, har galet mycket planerat så det kommer bli ett stressigt men så himla roligt och lärorikt år! Det kommer absolut vara mest fokus på företaget och bröllop då 2017 blir min första säsong i Sverige och året då Fanny Staaf Events kommer igång på allvar. Kan knappt vänta! Jag har även massor inplanerat tillsammans med Those Lovely Days som jag ska berätta mer om snart. Det känns lite som att 2017 blir början på resten av mitt liv, om ni förstår vad jag menar? De senaste åren har jag gjort helt fantastiska men också tillfälliga saker, nu börjar jag bygga något som jag verkligen tror att jag kommer ägna mitt liv åt. Sååå spännande!

Ni som hängt med här ett tag vet att jag inte riktigt gillar ordet "Nyårslöften" utan jag sätter istället "Nyårsmål" då det känns mycket mer motiverande. Nedan hittar ni förra årets och hur jag klarat dem, samt mina mål för 2017!

.

MINA MÅL FÖR 2016: 1. Ta fler möjligheter och chanser och gå utanför min bekvämlighetszon mer! √ Avklarat! 2. Skriva 10 inlägg i veckan istället för 7 som jag gjort i år. Detta beror såklart helt på vad som händer i år, vad jag får för jobb osv men jag skulle gärna ge er 3 extra inlägg per vecka under 2016! Mjae, det har fortsatt vara runt 7 inlägg i veckan pga. väldigt fullspäckat schema. Detta är dock ett mål jag kan tänka mig att ta med mig till 2017 och ge mig på igen! 3. Sluta älta saker som har hänt (vilket jag är väldigt duktig på) och börja tänka framåt istället. ”Du är inte dina misstag”! Jag kan inte säga att jag slutat med detta helt, men jag har absolut blivit bättre på det! 4. Köra mer bil! Vi har ju till och med köpt en bil i Australien men jag har hittills bara suttit i passagerarsätet tack vare att jag är lite smårädd för vänstertrafiken. I år vill jag i alla fall försöka! Detta har jag gjort! Jag körde aldrig i Australien dock men jag har kört mycket mer hemma i Sverige och börjar känna mig bekväm bakom ratten igen vilket är väldigt viktigt inför 2017 då jag kommer behöva köra en del för jobbet. 5. Sist men inte minst, välja roligt före ansvarsfullt i år! Jag har alltid känt att jag måste göra något vettigt, något som ser bra ut på CV’t och något som tar mig närmare mina 10-årsmål men i år, bara ett år, vill jag släppa det, pausa planeringen för framtiden lite och bara välja det som känns kul just nu. Okej så egentligen kan man väl inte säga att jag klarade det här med tanke på att jag startade mitt företag som ABSOLUT tar mig närmare mina 10-årsmål och inte riktigt är en paus i planeringen, men å andra sidan är det ju galet roligt så jag känner mig nöjd ändå! . MINA MÅL FÖR 2017: 1 - Ge gärnet med företaget! Jag är så himla taggad på min första säsong med alla bröllop, alla plåtningar vi ska göra och allt material jag kommer samla in. Till hösten vill jag göra en helt ny hemsida till Fanny Staaf Events med alla nya bilder också. 2 - Trots fullspäckat år vill jag komma iväg på minst en resa. 3 - Vara ledig minst en dag i veckan. När man jobbar med 4 olika grejer som jag gör nu (företag, Blomsterriket, blogg och TLD) så blir det lätt så att man jobbar hela dagen varje dag. Jag har märkt det nu under hösten att om jag inte schemalägger ledig tid så blir den inte av och jag måste verkligen få vila upp mig för att funka. Så minst en ledig dag i veckan, helst två, och lediga myskvällar så ofta det går! 4 - Lägga mer tid på mina vänner. Nu när jag har bott borta i flera år och sedan haft fullt upp sedan jag kom hem så har det inte blivit så mycket vän-tid, det vill jag ha mer av 2017! 5 - Lära mig mer om hur jag ska hantera att jag är HSP, och hur jag använder det till min fördel. Det finns ju så himla mycket bra grejer med det! .

GOTT NYTT ÅR ALLIHOP! Vi hörs 2017!

Gillar

Kommentarer

ISA,
åh men jag tycker det är så himla peppigt att ta del av andras mål såhär! det kommer bli ett grymt 2017!!
isabyl.devote.se
Jasmine
,
Gott nytt år Fanny! Så kul och inspirerande att få ta del av dina mål 😊
Fanny Staaf,
Gott nytt år själv! Och vad roligt att du gillar det 😊
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Vad roligt att du tycker det! Det tror jag med 😊 Kram!
fannystaaf.se