HEMMA TILL SALU

Nu ligger mamma och pappas hus ute till salu! Även fast jag flyttade därifrån för flera år sedan så känns det alltid konstigt när ett hus som varit hemma ligger ute på Hemnet. Det jag kommer sakna mest är bryggan, utan tvekan! Dock är det nya huset de har köpt så hiiiimla fint, ett riktigt madicken-hus som jag verkligen längtar efter att se när jag kommer hem till Sverige. Så ligger det mitt i underbara Sigtuna också, ett av de mysigaste ställerna jag vet. Tänk att komma hem dit och fira jul *drömmer lite*, haha. Här är i alla fall lite bilder från huset som jag tänkte lägga upp som lite inredningsinspiration, mamma är ju så himla duktig!

Now my parents house is out for sale! Even though I moved out years ago it always feels weird to se a house you've lived in be on the market. But, the new house they've bought is supercute and I can't wait to see it when I'm going home this summer. Here are some pictures from the house, I thought they could work as some decor inspiration, my mom is so talented when it comes to decorating!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Ja det är superkonsigt! Samtidigt så är det kul med något nytt och som jag skrev är deras nya hus så himla mysigt så det blir nog en massa nya fina minnen där 😊
Fanny Staaf
,
Nejmen, gör du? 😊 Du bor alltså också i Norrviken? Vad roligt!
Fanny Staaf
,
Tack så mycket! Självklart, du hittar det här: http://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-norrviken-sollentuna-kommun-brunkebergsasen-46-7399558 Kram!
Pau
,
Oj hjälp vad fint 😊 Ser hur hemtrevligt och mysigt ut som helst!
Elvira
,
Vilket fantastiskt hus !!! Rena drömmen. Man känner igen en del från bloggen så det var kul att få en helhetsbild
Fanny Staaf
,
Eller hur? 😊 Vad roligt att du känner igen lite, förstår att det är roligt att få en helhelt av det 😃
Fanny Staaf
,
Vad roligt att du tycker det 😊
Bella
,
Jättevackert hus, så himla mysigt... Hade jag haft 14 mille hade jag köpt det direkt
Sandra
,
Nästan, Häggvik- men du vet 10.000 steg om dagen;) kram
Fanny Staaf
,
Det är supermysigt verkligen 😊