HEMSIDAN ÄR KLAR!

VISIT IT HERE

Äntligen har jag fått upp min hemsida! Jag gjorde grunden för flera månader sedan men det var först nu när jag fick lite bildmaterial som är mitt eget som jag äntligen kunde fixa det sista och publicera den. Det känns fantastiskt skönt och roligt att den är uppe, det är som att det börjar lite på riktigt nu. Ni får jättegärna gå in och kika samt följa min företagsinstagram @fannystaafevents där jag kommer uppdatera med mer inspiration kring bröllop och event samt vad som händer i företaget för er som är intresserade av det. Nästa steg nu är att skriva om min affärsplan och jobba stenhårt på ett bröllop jag har redan i vinter, bara 6 månader kvar nu! :)

My website is finally live! I did most of it a few months ago but it's now that I've gotten some material that is actually mine that I could finish and publish it. It feels so great and exciting that it's live, like everything starts for real now. I hope you want to visit it and also follow my company Instagram @fannystaafevents where I will share more inspiration and behind the scenes for those of you who want to see that. Next up is re-writing my business plan and plan a wedding I have this winter :)

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf,
Hej Patricia! Tuuusen tack för dina fina ord, det värmer verkligen! Jag tror dock att ni har missuppfattat hemsidan lite, den är MENINGEN att vara på pratsvenska. Jag gillar själv inte det där strikta och "proffsiga" språket då jag inte får en känsla för vad som finns bakom, och när brudpar jobbar med mig så är det ju mig som person de kommer jobba med, inte ett företag = pratsvenska. Det är alltså meningen att språket ska vara lite löst och inte en typisk företagshemsida 😊 Men tusen tack ändå!
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Hej Linda! Tusen tack för din input, det är dock meningen att det ska vara lite pratsvenska i texten, jag vill verkligen vara en person och inte något strikt företag, och stressfullt används faktiskt även i svenska, men kan hålla med dig om att stressigt kanske låter bättre 😊
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Åh tack Astrid! Vad glad jag blir 😃
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
TACK Felicia! Du gjorde min dag 😃
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Oj herregud, bdb var länge sedan! 😉 Haha. Så roligt att du hängt med så länge, och tusen tack för alla dina fina ord <3
fannystaaf.se
Linda
,
Ok, jag fattar! 😊 och sorry att jag besserwissrade, det var inte meningen. Jag är säkert skadad som sitter och korrekturläser dokument på jobbet.;) Jag tror ditt företag kommer gå toppen iaf, du är en person som sprider energi tror jag, utan att ha träffat dig, och kan tänka mig att brudpar kommer att fastna för dig. Hoppas det.:) Kram
Elin Wernvik
,
Alltså Fanny! Jag blir så stolt över dig och allt du gjort. Även om jag bara följt dig på bloggen (sen den startade nästan iofs) och inte känner dig "på riktigt". Den dagen jag gifter mig är det DU som planerar det. Så är det bara.
Fanny Staaf,
Du gjorde min dag Elin! Tusen, tusen tack <3 Ser fram emot att planera ett fantastiskt bröllop tillsammans med dig! 😉 Kram!
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Haha ingen fara, jag kan besserwissra själv ibland 😉 Tusen tack för alla fina ord, blir så glad! 😊
fannystaaf.se
Patricia
,
Självklart! Förstår! Då är det ju precis som det ska <3 Go get it girl