HIKE

Idag har vi vandrat i bergen liten utanför Ciatudella där vi hittade den finaste lilla strand jag någonsin sett. Både jag och Emelie som båda rest och sett väldigt mycket kom överens om att det faktiskt var den finaste platsen vi någonsin varit på. Det var helt magiskt med den lilla viken in, lugnet, den kritvita stranden och det glittrande vattnet. Jag tror fortfarande inte att jag har smält det helt och när vi var tvugna att vandra tillbaka sa jag nog hejdå till stranden säkert 10 gånger, hahaha. Denna fantastiska ö fortsätter att imponera på mig!

Today we hiked in the mountains outside Ciatudella where we found the nicest little beach I've ever seen. Both Emelie and I that have traveled and seen very much agreed that it was the nicest place we've ever been on. It was quite magical with the bay, the calm, the white beach and the sparkling water. I still don't think I have digested it fully, and when we had to hike back I probably said goodbye to the beach like 10 times, hahaha. This amazing island continues to impress me!

Gillar

Kommentarer

Emmy,
Åh så fint! 😊
emmyis.blogg.se
Sofia,
Underbart 😃
byfia.com
Emma,
ååh dröm!!!! Så härligt
helloinpso.blogg.se
Lisa
,
Hej! Vad fint det ser ut att vara:) jag och min familj ska till Menorca nästa vecka! Och undrar vad denna strand heter? Och även skulle det vara jätte snällt om du kan skriva vad ställena du är på heter så vi kan få lite tips!
Fanny Staaf
,
Hejsan! Vad kul att du ska hit, det är verkligen underbart. Jag ska skriva en riktig Menorcaguide så fort jag hinner när jag kommer hem, får jobba på den när jag är ledig nästa vecka. Om du inte kommer hinna med den utan åker innan så heter denna stranden Macarelleta (ligger ihop med Macarella som är större) och jag rekommenderar även Cala Mitjana. Bästa middagen och bästa servicen hittar ni på Biniarroca hotell i Sant LLuis och jag tycker verkligen att ni ska fixa en hyrbil för att verkligen kunna uppleva ön! Kram!
Lisa
,
tack så jätte mycket! bilderna ser sååå fina ut så är riktigt taggad nu:) KRAM