HUGGA JULGRAN x 5

Idag var vi ute i skogen för att hugga julgran!

.

Det låg fortfarande kvar snö på flera ställen, jag var förberedd med dunjacka och stövlar!

.

Vi fick gå en ganska lång stund innan vi hittade vad vi var ute efter, det är ju så svårt att säga "Ja, den här tar vi!" när man står i en skog med tusentals granar. Kanske finns det en ännu bättre om man bara går lite till?

.

Tillslut beslutade vi oss för en liten sötis! Vi har ju ganska lågt i tak hemma hos mamma och pappa så vi fick vara försiktiga med höjden. Tyvärr så är det ju svårt att hitta lika täta som de man köper, men det känns ändå bättre att ha en egenhuggen på något vis.

.

Min morbror som äger skogen vi var i hade sett oss åka ut och bjöd hem oss på lite fika när vi var klara! Det blev pepparkakor och deras egna, kallpressade äppeljuice, mmmm...

Annars har jag mått lite halvkasst idag, har åkt på en ruggig förkylning såhär lagom till jul.. Har känt mig helt trög i huvudet hela dagen, bläää. Tredje gången jag blir sjuk den här hösten?! Så jag har passat på att beta av en massa mail, förbereda ett inlägg för imorgon och lite annat datorjobb. Förhoppningsvis kommer jag kunna vara nästan helt ledig några dagar nu i jul :) Nu ska jag slå in julklappar och sen ska vi klä granen!

Gillar

Kommentarer

carro
,
åå så mysig grej! 😃
Fanny Staaf,
Eller hur? 😊 Superhärlig tradition!
fannystaaf.se