IDAG BÖRJAR JULEN!

  Godmorgon! Idag börjar juuuuuulen! Eller ja, för mig i alla fall! Haha. Ni som hängt med här länge kanske kommer ihåg att jag gjorde såhär förra och förrförra året också. Jag har ganska stränga regler med att inte börja julen för tidigt, skulle tex aldrig vilja se en julfilm eller lyssna på julmusik i Oktober! Jag vill att när man gör allt detta så vet man att det är "på riktigt" haha. Däremot så känner jag att jag aldrig hinner se alla julfilmer jag vill se, göra alla julrecept jag vill göra, lyssna mig trött på julmusiken, julshoppa i lugn och ro, dricka tillräckligt med glögg osv så därför har jag börjat med att starta min jul 2 veckor innan första advent för att få två veckor till på mig! Och idag är det den dagen, två veckor till första advent och min första juldag! Jag har firat med gröt, lussebulle och te till frukost och årets första julmusik. Blev helt pirrig när jag satte på den! Idag ska jag jobba på Blomsterriket men jag börjar inte förän vid 12 så innan dess ska jag försöka jobba upp de sista flyttkartongerna. Är galet trött på dem redan, vill bara komma i ordning nu! Jag hade förresten glömt hur det var att jobba i en butik med gaaalet mycket inredning som man knappt kan släppa blicken från. Jag vill ha ALLT. Speciellt nu när jag vill ge hela lägenheten en makeover! Jag har spanat in vackra fat, kuddar, lampskärmar, ljuslyktor, en matta mm. men jag får hejda mig lite då saldot på kontot inte är jätteroligt att titta på just nu, haha. Jag får be tomten ta en extra tur i butiken i år! Men nej, nu blir det mer julmys och uppackning! Vem är med mig på att sätta igång med julen idag?!  

VECKANS PLANER

Måndag: Jobba på Blomsterriket hela dagen och ha årets första julkväll med Matilda efter! Tisdag: Åka och titta på en lokal till ett av mina bröllop tillsammans med Matilda och Nina på förmiddagen och sedan ha en planeringseftermiddag då jag ska börja med två designkoncept, uppdatera checklistor och knyta ihop all planering inför torsdagen. Onsdag: Intervjua två florister som eventuellt ska bli Fanny Staaf Event's nya bröllopsflorist! På eftermiddagen blir det mer planeringsjobb. Torsdag: Håller i ett julmingel på Blomsterriket i Rotebro! Kom gärna förbi klockan 19 ni som vill köpa Stockholms (förmodligen Sveriges!) finaste inredning och blommor med rabatt och julmysa med oss! Fredag: Bröllopsgalan med Those lovely days-teamet och Johanna! Lördag: Ledig! Söndag: Ledig!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf,
Hej Lisa! Åh vad härligt att du är med på starta-tidigt-tåget! Haha. Och tusen tack för dina fina ord, blir så himla glad att ni uppskattar de nya uppdateringarna 😊 Stort lycka till med ditt företag och ha en underbar asienresa! Kram
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Åhh vad mysigt, ska också få till en bakdag snart 😃
fannystaaf.se