IDAG BÖRJAR MIN JUL!

Hej fina ni! Idag är det inte vilken dag som helst utan den första dagen på julen för mig. Som vanligt så börjar jag julen 2 veckor innan första advent för att verkligen hinna med att baka allt jag vill baka, köpa julklappar i lugn och ro, se alla julfilmer jag vill se, lyssna mig trött på julmysiken (är det möjligt?) etc. Jag vill inte heller vara den som smygstartar redan i Oktober för då känns det för utspritt och som att magin försvinner så att sätta ett startdatum 2 veckor "för tidigt" har verkligen blivit den perfekta lösningen :) För att få en riktig rivstart på julen så sprang jag ner till ICA och köpte risgrynsgröt, vörtbröd, julskinka och lusseflätor som vi åt till frukost med julmusik i bakgrunden. Såååå mysigt! Efter frukosten (eller brunchen, vi var segstartade idag) åkte vi iväg och stylade upp Andreas lägenhet för visning och sedan åkte vi iväg på en annan lägenhetsvisning med mamma och pappa. Nu ska vi ha mysig julkväll här hemma med julfilm, glögg och julskum, muuuums!

Ha en helt underbar söndagskväll allihopa ♥

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Vad mysigt!
Felicia
,
men wow vad smart! känner mig alltid stressad i december för vill hinna med så mycket. ska också börja min jul tidigare nu 😊
Marika
,
Åh vad mysigt! Det här är en så bra idé som jag också anammat. Dock fyllde jag år i söndags så första juldagen fick bli igår 😉 Jag vet inte om du haft det ”problemet” nån gång men förra året hade jag noll julstämning, hur jag än försökte, i år kom den tidigt av sig själv. Kan det variera för dig med eller är varje år lika? 😊 Och om du inte har julstämning har du knep för att få mer julkänsla? Tack för en inspirerande blogg, blir alltid glad när jag ser inlägg från dig!