I'M MOVING TO NEW YORK!

Så hörni.... jag ska flytta till New York! Om TRE VECKOR. Det här är så galet så jag har inte ens kommit i närheten av att smälta det. Jag ska dit i 3 månader för att göra ett internship för en superduktig bröllops coordinator och designer. Hur tur har man inte när dessutom ens bästa vän bor i samma stad? Pga. detta så var boende inga problem och efter mycket funderingar så var jag helt enkelt bara tvungen att tacka ja till erbjudandet. Det känns helt overkligt att jag ska åka och jobba med det jag älskar i världens häftigaste stad! Det enda som saknas är min fina, underbara pojkvän som jag i och med detta kommer behöva vara ifrån i 4 långa månader då jag åker till Sverige några veckor efter för att fira jul och nyår med min familj. Alla tips på distansförhållanden är varmt välkomna, haha. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva just nu, är verkligen helt överväldigad med känslor. Jag skriver mer om jobbet och så i ett annat inlägg!

So.... I'm moving to New York! In THREE WEEKS. This is so crazy so I haven't understood it myself yet. I going there for 3 months to do an internship for a really great wedding planner and designer. How lucky am I that I also have my best friend living in the same city? Because of this accommodation was no problem and after thinking about it for a while I decided that I just had to accept the offer. It feels so unreal that I'm going to work with what I love in one of the coolest cities in the world! The only thing missing is my amazing boyfriend that I'm not going to see for 4 months since I'm going to Sweden for Christmas and New Years after the internship. I don't know what else to write right now since I'm overwhelmed with feelings. I'll write more about the internship in another post!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Det känns sjuuukt häftigt! När jag först bokade min resa så hade jag ett internship jag fick igenom att jag kontaktade typ 20 wedding planners, skrev personliga brev till alla osv och försökte överallt till jag fick napp hos en som sökte och som efter lite intrvjuer osv valde mig. Sedan fick jag faktiskt ett nytt och bättre erbjudande genom en kontakt så i slutet så valde jag att ta det istället. Det är MYCKET jobb och extremt hår konkurrens men man får helt enkelt inte ge sig 😊
Fanny Staaf
,
Tack så jättemycket!