I'M MOVING TO NEW YORK!

Så hörni.... jag ska flytta till New York! Om TRE VECKOR. Det här är så galet så jag har inte ens kommit i närheten av att smälta det. Jag ska dit i 3 månader för att göra ett internship för en superduktig bröllops coordinator och designer. Hur tur har man inte när dessutom ens bästa vän bor i samma stad? Pga. detta så var boende inga problem och efter mycket funderingar så var jag helt enkelt bara tvungen att tacka ja till erbjudandet. Det känns helt overkligt att jag ska åka och jobba med det jag älskar i världens häftigaste stad! Det enda som saknas är min fina, underbara pojkvän som jag i och med detta kommer behöva vara ifrån i 4 långa månader då jag åker till Sverige några veckor efter för att fira jul och nyår med min familj. Alla tips på distansförhållanden är varmt välkomna, haha. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva just nu, är verkligen helt överväldigad med känslor. Jag skriver mer om jobbet och så i ett annat inlägg!

So.... I'm moving to New York! In THREE WEEKS. This is so crazy so I haven't understood it myself yet. I going there for 3 months to do an internship for a really great wedding planner and designer. How lucky am I that I also have my best friend living in the same city? Because of this accommodation was no problem and after thinking about it for a while I decided that I just had to accept the offer. It feels so unreal that I'm going to work with what I love in one of the coolest cities in the world! The only thing missing is my amazing boyfriend that I'm not going to see for 4 months since I'm going to Sweden for Christmas and New Years after the internship. I don't know what else to write right now since I'm overwhelmed with feelings. I'll write more about the internship in another post!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Ja jag hoppas det! 😃 Ja självklart vill jag det, vi får höras via mail!
Fanny Staaf
,
Åh vad roligt!! Jag flyger den 17e, dock från Perth så gissar att vi inte åker samma flight? Förstår att du är nervös, var också det när jag skulle flyga själv första gången! Var glad att du bara har ett 7-timmarsflyg i alla fall, själv ska man flyga själv 12 timmar till Doha och sedan 15 timmar därifrån till New York... Hahaha. Kommer ha såååå tråkigt!! 😉 New York och Perth ligger verkligen precis på varsin sida jordklotet. Kram!
Fanny Staaf
,
Åh vad roligt, stort lycka till! Jag ska dela med mig av så mycket jag kan här, hoppas du kommer gilla det 😊
Fanny Staaf
,
Åhh TACK för din kommentar Sophie, blir så himla glad och varm i hela kroppen över att jag har så underbara läsare som dig <3 Stor kram!
Madeleine,
Vad spännande! Stort grattis och ett enormt lycka till 😊 Det här kommer gå galant för dig ska du se och vilken erfarenhet. Otroligt spännande 😊 Ska bli kul att få följa din tid där 😊 Grattis än en gång. Kram!
jaensson.blogg.se
Nellie
,
WOW vad häftigt! Är så nyfiken?! hur fick du praktiken? Kontakter, organisation, hemsida? Jag är sugen på att göra något i höst och en praktik i USA hade varit perfekt!! Tacksam för svar 😊:) //Nellie
Felicia
,
jisses vad spännande! vilken otrolig upplevelse 😃 har läst din blogg i flera, flera år och jag älskar den! du verkar vara en jättego och driven tjej 😊 blir så inspirerad av dig och din blogg. kramis och stort lycka till!
Fanny Staaf
,
Åh tack för din fina kommentar! <3
Fanny Staaf
,
Det känns sjuuukt häftigt! När jag först bokade min resa så hade jag ett internship jag fick igenom att jag kontaktade typ 20 wedding planners, skrev personliga brev till alla osv och försökte överallt till jag fick napp hos en som sökte och som efter lite intrvjuer osv valde mig. Sedan fick jag faktiskt ett nytt och bättre erbjudande genom en kontakt så i slutet så valde jag att ta det istället. Det är MYCKET jobb och extremt hår konkurrens men man får helt enkelt inte ge sig 😊
Fanny Staaf
,
Tack så jättemycket!