IPHONE THROWBACK

Jag har såååå mycket bilder på min telefon, något från nästan varje dag sedan 2010 är dokumenterat och idag satt jag och bläddrade igenom nästan alla bilder. Herregud så mycket minnen som finns sparade där som man annars helt hade glömt bort! Jag tänkte dela med mig av några oldies but goldies som jag hittade med er, hopps att ni gillar det :)

I have sooo many pictures on my phone, something from almost every day since 2010 and today I scrolled through all of it. Gooosh, there are so many memories saved there that I would totally forget about if I didn't have these pictures! I thought I'd share a few oldies but goldies with you, hope you'll like it :) Click the Translate button for your language.

1 - Såhär glittrig var jag på min 20-årsfest! Jag saknar verkligen att ha mittbena, men av någon anledning så "vill" inte mitt hår ha det längre, haha. Jag måste öva upp det igen! 2 - Vacker höstutsikt över Norrviken. 3 - När jag fick nycklarna till min lägenhet, gissa om jag var pirrig! Jag hade precis tagit studenten och kände hur livet bara drog igång med en gång. 4 - Lite härliga sommardetaljer.

1 - Vårarna med studentskivor var aningen galna, och sååå roliga. Vem kom på att man skulle ut och festa flera vardagar i veckan när man drunknade i skolarbete? Haha. 2 & 3 - En höstpromenad och en sommarpromenad. 4 - En helt vanlig pose back in the day! Haha. Saknar verkligen min walk in closet som jag står i.

1 - Detta är en av mina favoritbilder! Den representerar verkligen den där pirriga känslan när hela sommaren ligger framför en. 2 - Med min favorittjej ♥ 3 - Från champagnefrukosten på studenten 4 - När jag precis köpt mitt fina passfodral och reste till London.

1 - Min första gång på Modeveckan med Emma! 2 - Alltså den här morgonen var bland de finaste jag sett! Det var när jag bodde hos mormor och morfar i Dalarna för att ta mitt körkort så hade jag haft en jättetidig körlektion och så såg det ut såhär när jag promenerade hem. Tog stora kliv och väckte mammsen som var på besök så skyndade vi ut och fotade outfit. 3 - Vår monter på UF-mässan! Vi vann bästa UF-företag i Stockholm och kom sedan 2a i Sverige, det var en helt fantastisk resa. 4 - Ni vet de där veckorna innan studenten när man redan är klar med allt skolarbete.

1 - Med min helt nykläckta lilla kusin Ester! Idag pratar hon engelska och har en lillasyster. 2 - Svampplockning. 3 - Sooom jag älskade dessa byxor en sommar. 4 - Första helgen jag åkte och hälsade på Jesper innan vi blev tillsammans!

1 - Halloweenfest! Jag var en svart ängel och Elina var Sandy. 2 - Utsikten från vårt hus i Filippinerna som vi bodde i med Jespers familj. Så fantastiskt vackert! 3 - Frukost i vårsolen. 4 - Första gången jag la upp ett recept på bloggen såg bildmaterialet ut såhär, haha. Kanske ska börja med bak-selfies igen?

1 - Lite pussar och sånt på Summerburst. 2 - Den där våren då aaaaallt skulle vara mintgrönt! Denna plus ett mintgrönt nagellack var favoriterna. 3 - Mysig lässtund i sommarstugan. 4 - Flätad och redo för en flygning till Italien!

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
Åh vilket mysigt inlägg! Ibland önskar jag att tidsresor var möjliga bara så man kunde återuppleva vissa minnen, om så bara för en liten stund. Var förresten en av dem som köpte er smyckeshängare. Har fått mycket komplimanger för den 😃 Kan även tillägga att din blogg gör mig alltid så glad, du verkar vara en sådan genuin och härlig person 😊 kram!
Eira,
Åh ,det är SÅ kul att kolla igenom gamla minnen - man har sparat både bra och sämre stunder.. ^^
www.eiramattsson.blogg.se
Jenny
,
Vilket kul inlägg! Jag inser hur länge jag följt dig, minns så många av dessa händelser som du skrivit om på bloggen. Och då känns 2010 inte ens länge sedan, haha.
Fanny Staaf,
Haha åhh vad roligt att du hängt med så länge! Hoppas du blir kvar länge till 😃
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Haha ja eller hur! Mobilbilder är ett så bra sätt att göra det på 😊
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Åhh vad glad jag blir av din kommentar Victoria, tack! Älskar själv smyckestavlan fortfarande, inget trassel! Haha. Kram!
fannystaaf.se