KÖPA & SÄLJA LÄGENHET

Vilket lägenhetskaos det blev helt plötsligt! Haha. Vi var ju på en förhandsvisning på en lägenhet vi verkligen gillar i onsdags och är sugna på att lägga bud men vill avvakta lite och se vad som händer efter helgens visningar då marknaden för 2or och 3or är så seg just nu. Det slog oss i alla fall att om vi köper denna var inflyttningsdatumet om mindre än 2 månader, så det kanske var bra att sätta igång processen med att sälja våra lägenheter? Hipps vipps satt jag där med tre mäklarmöten/värderingar på en eftermiddag med ansvar för två lägenheter då Andreas har jättemycket på jobbet just nu.

För någon som aldrig har sålt förut var det lite förvirrande med allt nytt, haha. Jag fick säljtekniker, priser, värderingar, säljtrappor, bonusar, fotografförslag etc. från alla 3 och satt där igår kväll och försökte jämföra tillsammans med Andreas. Det slutade med att vi valde att gå på min magkänsla, så vi tog mäklaren som jag kände att jag klickade bäst med, som hade riktig kämparglöd och som jag är säker på att eventuella köpare skulle känna sig trygg med under visningarna. Så, i början av nästa vecka skriver vi på med dem och veckan efter det är det styling samt fotografering av båda lägenheterna och sedan är de ute till försäljning. Herregud, jag hänger knappt med! Haha.

Nu ska jag fortsätta förbereda inför morgondagens bröllop och sedan försöka sluta tidigt, och hålla tummarna för att vi får drömlägenheten så klart!

Gillar

Kommentarer

Julia,
Så spännande!! Jag håller tummarna för er! 😊
www.frusmetana.blogg.se