LAST WEEK THROUGH MY PHONE

1 - Liten morgonselfie i min nya fina kimono från H&M! 2 - Älskar det här skymningsljuset på sommaren! Det ser så himla svenskt ut på något vis. 3 - Mysigt med Parenthood i sängen. 4 - Min lilla fluffboll.
1 - I onsdags blev det en dagstripp till Västerås för att kolla in denna fina Herrgård som potentiell bröllopslokal! 2 - En fina middagslokalen. 3 - Jag hade på mig min fina jobbklänning från Asos! 4 - Efteråt blev det en liten prommis i gulliga Västerås.
1 - Ni kan tänka er hur skön den här sängen såg ut efter resan, när man äääntligen fick krypa ner där alltså, mmmm. 2 - Lite fint till trädgården! 3 - Hände lite i mina gamla hoods. Längtar så mycket efter att flytta tillbaka! 4 - Så himla härlig och god middag på Båthuset här i Sigtuna. Det fanns inga platser inne så vi fick sitta ute på däck även fast det var väldigt blåsigt, men det blev ultimat mysstämning!
1 - Hela rabatterna är fulla med fina prästkragar! 2 - Har hunnit med lite snabb shopping, bara två köp av basplagg dock! 3 - Hela helgen var möten, möten, möten. Jag var helt snurrig i huvudet på söndag kväll men ååååh så kul det vara att komma igång med planeringen på allvar! 4 - En promenad ute på landet bland gärdsgårdar och torp. Så svenskt det blir!

Gillar

Kommentarer

ISA,
åh alltid så himla mysig känsla på inläggen, kan inte säga det nog många gånger! och västerås sen då, verkar SÅ fint ju!
isabyl.devote.se
Madeleine,
Du ser ut att ha haft en otroligt mysig vecka med mycket p�� gång 😊
jaensson.blogg.se