LAST WEEK THROUGH MY PHONE

1 - Spenderade första timmen av året på Arlanda, nyhemkommen från Österrike! 2 - Galet mumsig hamburgare med chips 3 - Okej detta är lite fusk för det är från förra helgen, men jag blev så himla kär i Salzburg's alla vackra byggnader så det fick vara med ändå! 4 - En snabb korv-paus i julshoppingen!

.

Sträckkollade 3 säsonger av SKAM

.

1 - Bakade mina mumsiga saffranskolor som är mitt bidrag till godisbordet i år! Receptet hittar ni här. 2 - OOTD 3 - Fyndade en matkasse full med kantareller för 100 kr samt 8 avokados för 20 kr (!!) på Hötorget. Har ätit guacamole varje dag sedan dess! Haha. 4 - Tisdagsselfie

.

Julbord med kollegorna på Sätra Brunn! Årets första julbord blev det också, muuuuums säger jag bara. Hur gott är det inte? Matilda och jag körde på glittertema kvällen till ära.

.

I söndags morse bilade vi tillbaka till Stockholm tidigt för att öppna butiken. Vi alla var minst sagt trötta men att kika på detta fantastiska vinterland utanför rutan gjorde ju allt såååå mycket bättre. Vacker natur gör mig verkligen helt lycklig.

.

1 - Snittamaryllisar är verkligen en av mina favoriter under jul! Gillar att ta av dem lite dock så att de inte är så fasligt långa. 2 - Bästaste kappan från Soaked In Luxury. 3 - Är det bara jag eller har inte lika många utomhusgranar längre? Jag minns när jag var liten, då hade nästan alla en upplyst gran på tomten. Jag saknar det! Vi hade till och med en bil-lek under December där vi räknade upplysta granar när vi åkte bil i mörkret. 4 - Söta små äpplen ♥

.

Söndagskvällen bestod av glögg, chokladdoppade pepparkakor, min favoritkille och Love Actually. Kunde inte ha blivit ett finare slut på veckan.

Gillar

Kommentarer

Lisa
Lisa,
Vart har Matilda köpt sin glittriga röda klänning?
Fanny Staaf
Fanny Staaf,
På Nelly 😊
fannystaaf.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229