LOVE WARRIORS

God förmiddag!

Hoppas att ni sovit gott och haft en riktig rivstart på onsdagen! Som ni vet så är jag mitt uppe i min lilla lägenhetsmakeover här hemma och det bara kliar i mig, speciellt soffhörnan vill jag göra till något helt nytt och jag ska faktiskt iväg senare i eftermiddag och hämta upp en soffa som jag hittat på Blocket! Tror det kommer ge en helt ny känsla till hela rummet, speciellt med mitt nya soffbord också som jag nämt tidigare. Så, när alla möbler snart är på plats är det dags för dekor och lite pricken över i. Jag vill ha en riktigt stor tavla/poster som en statement piece på väggen och hittade till Love Warriors där jag fastnade totalt. Har ni sett deras photo art?! Magi! Efter mycket om och men har jag lyckats dra ner det till 3 favoriter men nu behöver jag er hjälp med att välja. Vilken gillar ni bäst? De finns i olika storlekar men jag tror jag vill ha den största för att verkligen ge wow-effekt.

 
1 - SKY-CIRCLES .
2 - SHANGRI LA .
3 - STELLA   surveys & polls

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Läste precis på Kenzas blogg att du är deras bröllopsdesigner! Alltså så stort och häftigt! Du är så inspirerande med ditt driv och hur du uppnår drömmar du har!
Hjälp vilka fantastiska tavlor!! Det kommer bli så himla fint ju!
nouw.com/sjuksyrror
Jenny
,
Så härlig inredningsinspiration! Jag undrar vart du har köpt din skärm som skiljer sängen från soffan? Samt var du har köpt köksbordet? Så fint med träinslag i köket 😊