LUCKA 13 - TRE INSLAGNINGIDÉER

 

Jag älskar att slå in fina julklappar och har ofta ett nytt tema varje år. I år är temat vitt papper och olika guldiga sidenband men jag ville visa er lite olika, roliga inslagsidéer man kan använda för att göra så att alla julklappar blir något lite extra plus att de blir mycket roligare att ge bort dem.

1. Använd grönt och annat fint du hittar i skogen! Det blir supergulligt att knyta fast lite gran, tall eller en tillsammans med rosetten, eller kanske kottar, gör något kul med mossa, blåbärsris eller buxbom. Jag tog några små enkvistar och knöt på och se så mycket roligare det blev med en gång!

2. Använd en dikt eller som jag har gjort, noter till fina julsånger, och sätt på paketet. Jag har lite bråttom när jag gjorde detta så det blev sisådär men man kan skriva ut det på finare papper och kanske klippa ut det med en sax som klipper vågigt så blir det supersött. Detta blir väldigt personligt och alltid uppskattat!

3. Kvistar, min favorit! På bilden har jag oäkta bärkvistar och videkvistar men det går också att ta från något barrträd, bada en "naken" kvist eller äkta bärkvistar. Dessa tycker jag blir finast om de verkligen får vara i fokus så skippa de tjocka banden och satsa på ett riktigt tunt och neutralt snöre istället.

Gillar

Kommentarer

Mona,
Very nice wrapping! We love this. Anothamista www.anothamista.com shop.anothamista.com
blog.anothamista.com
liz,
love how simple they all are http://hashtagliz.com
hashtagliz.com
Sofia,
åh så fint!!
byfia.com
Linnea,
Så bra tips! Jag gillar att de är så enkla och att det inte kräver en hel del saker för att få till det. Mitt favorit paket är nog 1 eller 4 😊
neeiis.blogg.se
Fanny Staaf
,
Vad kul att du gillar dem! 😃 Ja jag gillar också när det är enkelt, då är det som bäst!
Fanny Staaf
,
Tack! 😊
Fanny Staaf
,
So glad you like them! 😊
Fanny Staaf
,
Thank you! 😊
Fanny Staaf
,
Tack så jättemycket! 😊
Emmy
,
Jättefint! Så enkelt egentligen men känns så arbetat och mycket "mer" än bara de traditionella glansiga plastbanden 😊