LUCKA 21 - VINN EN PERSONLIG ALMANACKA

Dags för kalenderns första tävling! Idag har två av er möjligheten att vinna en egendesignad almanacka från personligalmanacka.se. Jag har beställt mina kalendrar därifrån flera år i rad och ni har haft möjligheten att vinna en egen i tidigare julkalenderar. En riktig stammis med andra ord! Allt ni behöver göra är att skriva en liten motivering i kommentarsfältet för varför just du ska vinna en egendesignad almanacka.

This is a giveaway for Swedish readers only.

Gillar

Kommentarer

Mikaela
,
Min bästa vän, sedan jag var 5 år, fyller 18 nu i mars och jag har lite svårt att komma på den perfekta presenten. Vi brukar i vanliga fall ge ganska enkla presenter med en personlig tanke bakom. Jag funderar på att ge henne en väldigt fin klocka som hon har önskat sig, lite "typiska" 18 års grejer och tänkte att en personlig almanacka skulle passa henne perfekt. Kunde få in lite fina bilder på oss och den passar väldigt bra då hon älskar att planera och vill ha koll på allt. Det skulle varit super kul om jag kunde ge henne en almanacka! 😊 Kram
Cornelia
,
Har letat efter en almanacka länge nu, men inte hittat någon tillräckligt fin. Därför har jag allting nedskrivet på "Anteckningar" i telefonen. Det duger, men ibland blir det rätt rörigt ifall man av misstag råkar radera, vilket har hänt mig många gånger... Går Teknik första året, därför mycket läxor och inlämningar.. Jag vill ha ordning och reda i min vardag, därför känner jag att jag verkligen måste skaffa en almanacka. Och ett plus är ju att man kan infoga fina bilder på familj och vänner. Har fotat en hel del under de senaste åren och har köpt en riktigt bra kamera, men problemet är att jag inte vet vad jag ska använda bilderna till sen.. Därför hade en personlig almanacka varit perfekt! God Jul Och Gott Nytt År!
IP: 82.99.3.229