LUCKA 22

 

Idag har ni chansen att vinna en full ögonfransförlängning (nytt set) hos Sweet Ambrosia där jag gör mina fransar! Värdet på denna behandling är 1200 kronor. Det är perfekt om ni ska åka utomlands, gå på någon speciell fest eller liknande och om ni gillar det som vardagslyx så är det ju bara att gå på en påfyllning sedan när det börjar försvinna. Förlängningen försvinner helt på 5 veckor men vill man fylla på borde man göra det efter 3 veckor om man ska göra en liten påfyllning. Jag älskar verkligen mina fransar och jag var och fyllde på dem ordentligt igår inför resan. Allt ni behöver göra för att tävla om detta är att slänga in en kommentar!

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Hej! Jag är med i tävlingen 😊 god jul och gott nytt år!
Saga,
Åh, den tävlingen vill jag vara med i! 😃 när jag ändå kommenterar, vilket inte händer så ofta, måste jag passa på att säga att jag älskar din blogg under december! Jag gillar julen lika mycket som du och det är så sån härlig julstämning över bloggen 😊 )
sagasplace.tumblr.com/
Emma,
Jag är med! 😊
emfal.blogg.se
Tove
,
Åh vad kul, jag är med och tävlar! 😃
Ellinor
,
Jag är med!! 😃
Andrea,
Lovisa
,
Jag måste säga att jag älskar din julkalender! Detta är första julen jag läser din blogg så har inte varit med på den tidigare, men åh så mysigt och bra 😊 jag vill såklart vara med och tävla, vore ju underbart med fina fransar till nyår, men det är tyvärr inget jag har råd med som student.. 😉
Ida
,
Hej Fanny! Vet inte om det är för sent för att vara med i tävlingen, men skulle iallafall verkligen behöva det här! Tränar mycket och spenderar mycket av min tid i stallet så det skulle vara perfekt att slippa sminka sig!
Minna
,
Jag vill va med! Om de inte redan är försent.. Kram!
Elin
,
Jag är med! Så otroligt roligt att du slänger in lite tävlingar å och då! Kram på dig! 😊